tirsdag 9. desember 2014

Fine bursdagsdikt

Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start. Og reven gråt en tåre som den tørket bort med halen. Bamse, Bamse, Bamsefar, alltid vært en Bamse-kar.


Hei hurra for Bamsefar som er så snill og rar. Men så sa vesle harepus: Se Bamsen våres sover. Da skjønte alle dyrene at nå var festen over.

Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Måtte dagen din bli like fin som deg! Gratulerer med dagen!


Du er en dag rikere, en time klokere, ett minutt lykkeligere og veldig, veldig søt der du står! Og selvfølgelig - hva med å skrive denne i kortet: Hurra for deg som fyller ditt år! Ja, deg vil vi gratulere!


Morsomme sitater og gode ord til bruk ved fødselsdagen.

Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten. Bursdagsdikt – flotte dikt til deg som fyller år. Er du på utkikk etter et dikt til mamma, som kan passe til for eksempel morsdag? Da har du kommet til riktig sted.


Her kan du finne flere forskjellige dikt til mor, enten det skal være et morsdagsdikt, eller til en annen anledning. Vennskap er en fin ting. Den er akkurat som en rund ring. Som aldri slipper din hånd. Slik er vårt vennskap.


Gyllent og skinnende. Mitt hjerte for vårt vennskap, er brennende. Glad i deg min venn! Jeg likte alle diktene og kommentarene!


Det jeg synes er best med sånne ting er: Det er hyggelig å høre av venner og familie og så er det fint å høre selvom det ikke er deg det gjelder! Er du ute etter et morsomt bursdagsdikt til noen som fyller 50? På denne siden presenterer vi flotte dikt noen som fyller 50.


Stolte var vi uten like, gikk glade i kirken inn! Presten sa så hennes navn høyt, tårene piplet frem! Vi vil alltid henne elske her er hennes gode hjem!

Lykken å elske henne så fin som hun er i dag! Må hun alltid veien finne, hvor gleden i verden er! Vil hun komme til å likne på mor eller på sin far? Overrask med bursdagsblomst.


Har du en ekstra god venn som fortjener å høre noe ekstra fint ? Her finner du ord som passer til en bestevenn. Noen som sitter på slike dikt? Har to eldre sønner, hver av dem har et dikt jeg har funnet innrammet over senga, fra mamma til sitt barn (11-åringen vil absolutt ha det på gutterommet, tror de syns det er veldig koselig og godt) Ganske dype, pene dikt. Nå prøver jeg å lete frem til tredjemann, fo. Trenger du et godt sitat?


Et dunet lite hode, en kropp så bløt og fin det har den lille Perlen, som jeg får kalle min. Må alle gode feer og makter stå deg bi så sinnet ditt kan fylles med sol og poesi. Skjønt du må også lære at alvor må det til hvis du skal gjennom livet og få det slik jeg vil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg