fredag 26. desember 2014

Barne kryssord

Barne kryssord

Mange starter med å løse kryssord i avisen som barn, og fortsetter med dette i voksen alder. Vil du holde på framtidige abonnenter av avisen er det viktig å kunne tilby stoff som også interesserer de yngre. Her finner du gratis digitale kryssord , i tillegg til sudoku, letekryss, ordmemo og ordmix. Vi har også kryssordbok og kryssordhjelper. Stikkord var: hostesser, dere hadde O, men svaret var det engelsk for vertinner.


Sliter litt med siste halvdel av alpelue. Logg inn med facebook. Dersom du har koblet din profil på kryssord. Først tar jeg wordsearchen, for nederst på den står ordene. Vi leser ordene som en leseoppgave, og snakker om alle ordene ganske grundig.


Deretter leter elevene etter ordene og blir på den måten godt kjent med dem. Ordene går bare bortover og nedover, så det går ganske fort å finne dem. Noen av wordsearchene har skjulte ord som ikke har noe med saken å gjøre. Nivået lett er beregnet for de som ønsker kryssord som kan løses kjapt. De egner seg også for de som er i startfasen og vil utvikle sine ferdigheter.


Barne kryssord

Registrer deg som mottaker av LOOP Miljøskoles nyhetsbrev. Barnas side er en startside for barn og unge. Hver dag er det et nytt kryssord på startsiden. Du finner også andre morsomme spill på våre sider. Disse kryssordene er nok beregnet for aldersgruppen 8-år.


Det er ekstremt viktig at ungene vet at i kryssord så skal man finne et synonym. Løs morsomme oppgaver om barns rettigheter! Kryssord og andre nøtter.


Barne kryssord

Vi fant synonymer til ordet barnekryssord som du kan bruke til å løse kryssordet. Ditt søk på barnekryssord ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Barnekryssord - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Klikk på denne lenken for å åpne kryssordet. Dette vil da åpnes i et eget vindu i appen. Alle som løser kryssord i sju påfølgende dager, (altså sju dager på rad), vil få premier fra Aftenposten Junior.


Kan ikke huske om jeg har nevnt det før, men det er et gratis og enkelt verktøy for å lage kryssord , letekryss, kodekryss osv. Slik løser du kryssord. Få hjelp til å løse kryssordet. Her kan du søke i millioner av ord og uttrykk. Hvordan bruke ordboka?


I det første feltet skriver du inn søkeordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg