mandag 29. desember 2014

Privat jordmor

Som privat jordmor har jeg mulighet for å tilby deg akkurat så mange kontroller du selv ønsker. Hos meg slipper du å stadig møte nye jordmødre eller leger! Vi er en privat helseklinikk for kvinner i alle aldre, fra pubertet til overgangsalder.


Hos oss kan du bestille time til jordmor , ultralydjordmor eller gynekolog uten henvisning. Du kan få komme til konsultasjon så tidlig du ønsker i svangerskapet og jeg tilbyr også samtaler før svangerskap. Det kan føles trygt og godt å bli fulgt av samme person gjennom hele svangerskapet.

Trondheim, tilbyr oppfølging i svangerskap, fødselsforberedelse, prevensonsveiledning, foreskriver og administrerer prevensjon. Du får både bilder og filmsnutt av ultralyd-undersøkelsen sendt til din mobiltelefon. Du kan lese mer om vårt tilbud om ultralyd her. Kurs ved Ullevål pasienthotell. Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden.


Vi tilbyr private jordmortjenester ved vår klinikk på Majorstuen. Disse inngår under tilbudet på vårt Kvinnehelsesenter, et komplett tilbud til kvinner. Jordmor i privat praksis - kapittel III.


Når jordmor gir fødselshjelp utanom arbeidstid eller vaktordning i kommunen, vert ho rekna som privatpraktiserande jordmor , og set då sjølv fram refusjonskravet til Helfo.

Du kan velge å ta hele svangerskapsoppfølgningen her eller kombinere det med andre tjenester. Sammen finner vi ut hvilket opplegg som passer best for deg. Takker jordmor Piroozeh for en fantastisk ultralydsundersøkelse igår! Som jordmor kan du jobbe ulike steder i den offentlige helsetjenesten og i privat sektor. De fleste er ansatt ved fødeavdelinger på sykehus, på mindre fødestuer, helsestasjoner eller private jordmorklinikker.


Du kan også jobbe innen undervisning, forskning og helseadministrasjon. Respekt, ydmykhet og omsorg i alt vi gjør. Hvert menneske er forskjellig, med sin egen historie. Vi møter alle med respekt og ydmykhet for det livet de ønsker å leve.


Benyttet kommunal i mitt første svangerskap, privat i mitt andre. Det er ikkje krav til driftstilskot eller kommunal tilsetting for å utløyse takstar etter dette kapittelet. Hadde god kjemi med begge jordmødrene. Kommer til å velge privat denne gangen, grunnen er at jeg da kan velge tidspunkt for time, bestille time når jeg har behov, betale for en time og sitte der og faktisk prate en time om det som opptar meg. Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester.


Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter. Mamastork er et lite privat jordmorkontor. Vi holder til midt i Stavanger sentrum – rett ved siden av Hansenhjørnet. Hos oss er vi opptatte av trygg og god oppfølging og den gode samtalen.


Rett og slett at du som gravid skal føle deg riktig godt ivaretatt i svangerskapet.

Du trenger ingen henvisning, det er bare å ta kontakt. Den første gis omkring svangerskapsuke 2 og den andre gis etter fødsel på fødeavdeling. Per i dag er det ikke mulig for jordmor her i Tromsø å sjekke blodprøvesvar eller gi anti disse oppgavene utføres hos fastlegene. Ta gjerne med deg blodprøvesvar også til jordmor.


Dette er en privat bedrift som i hovedsak utfører ultralyd av gravide. Jeg har har lang erfaring som jordmor innen svangerskapsomsorg, fødsel og barselpleie, samt i ultralyd av gravide. Svangerskapsoppfølging.


I tillegg til å sjekke barnets hjertely vekst, kontrollere urin og blodtrykk hos mor, er det også et tilbud der du skal bli hørt og sett - og både din fysiske og psykiske helse ivaretas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg