tirsdag 2. desember 2014

Fly til legoland

Bekijk het ruime aanbod met lage prijzen op TUI. Fly med SAS til Billund lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når du starter ferien. Slipp løs ditt indre barn – eller gi barna dine en unik opplevelse. Billund er familievennlig og verdt et besøk.


Flyplassen ligger bare en ti minutters taxitur fra fornøyelsesparken, og innflyvingen er noe helt for seg selv. Legoland er et besøk som definitivt vil inspirere. Fra luften lyser LEGOLANDS primærfarger mot deg, og barna får en visuell smaksprøve på alt som venter.


Du kan også kjøre bil hele veien, via Malmö i Sverige. Dere kan også ta danskebåten over. Her er det både fly , tog, lekeland og karusell.


Fly til legoland

Den populære fornøyelsesparken med de mange millionene fargerike byggeklosser finner du i Billun som ligger midt i Danmark. Dere som har tatt fly til legoland , gikk det greit å komme seg rundt uten bil? Hvordan kom dere dere fra flyplass til legoland ? Kan man gå fra legoland til lalandia?


Er det noe annet å finne på i Billun koselig handlegate, kafeer, restauranter etc som man kan gå til ? Hvor mange overnattinger hadde dere og var det passe? Da ble turen til å leve med både for oss voksne, og for babyen på mnd - og for åringen. Billund er en pitteliten by, det er litt avstand til alt, så hvis dere vil se mer enn Hotell legoland og selve legoland er det praktisk å ha med bilen. Bilferge fra Oslo til Fredrikshavn eller Hirtshals.


Fly til legoland

Fjordline ferge, fra Bergen, Stavenger, Kristiansand eller Langesund til Hirtshals. Kjøre fly fra Gardermoen til Billund. LEGOLAND bruger cookies til at analysere besøg på siden og til at optimere indholdet, bl. Vi bruger også cookies til at målrette markedsføring.


Ved brug af LEGOLAND. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. På nye LEGOLAND Castle Hotel er hver eneste kloss stappfull med Lego-magi og fengslende eventyr om riddere, trollmenn og fjerne kongeriker! Tillegg fra andre avreiseflyplasser, tillegg for lengre opphold. Dette tilbudet er med fly til Billun vi hjelper deg også hvis du vil bruke bil og ferge!


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Søk etter fly til legoland på Kelkoo. Sammenlign tilbud på fly til legoland fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Fly som ørner i årets nyhet Flying Eagle, og kjenn kilingen i magen når du setter utfor vannsklia på Ørneklippen, meter over bakken, og suser i vill fart forbi præriens LEGO-dyr.


LEGO Canoe er også ny, og står klar til vår femtiende sesong. Maksimum personer, inkl. Minimum opphold netter. Prisen forutsetter personer i feriehuset.


Fly til legoland

Kjøp Smykker fly til legoland på Kelkoo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg