fredag 19. desember 2014

Pannekaker verdens beste

Se Whey-utvalget vårt her. Proteinpulver i mange utgaver. Jeg har i årevis jaktet på den beste pannekakeoppskriften, og dette er etter min mening verdens beste. De smaker akkurat som pannekakene man får i Frankrike. Ikke for harde, ikke for myke, ikke for søte, bare kjempegode.


Med vår oppskrift på pannekakerøre vil du lage verdens beste pannekaker ! Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Slik gjør du: Visp samen egg og sukker. Etterpå hiver du oppi melka.


Visp litt før du hiv oppi salt og mjøl, og til slutt smeltet smør. La deigen stå og svelle i en halvtime. Pannekaker i alle kulturer. Verdens pannekaker strekker seg fra våre egg- og melkemettede nordiske pannekaker via fluffy amerikanske bakepulveroppblåste frokostpannekaker til mexicanske tortillas, kinesiske rispannekaker, indiske dosas med linser, japanske okonomiyaki med egg, mel og restemat, etiopiske injeras, russiske blinis og ligurisk. De er flortynne og smaker fantastisk – uten sukker!


Det har egentlig vært litt vanskelig å få lov til å dele oppskriften – for her hos oss får ingen. Har du lyst på pannekaker , men ønsker en sunnere versjon? Da kan jeg anbefale denne oppskriften som er full av sunne ingredienser. Disse pannekakene smaker akkurat som franske Crêpes. Den er litt utenom den tradisjonelle oppskriften du kanskje er vant til, men den krever ingenting mer av din ekspertise eller kokke kunnskaper i forhold til den ordinære oppskriften.


I stede vil du ende opp med verdens beste pannekaker , noe du helt klart vil ønske å lage igjen til dine barn, familie eller venner. Noen helgemorgener hjemme hos oss utspiller seg på samme måte. Lyset strømmer gjennom leiligheten, vi hører på jazz, barna fortaper seg i en rolig aktivitet og jeg, jeg lager verdens beste pannekaker. Heldigvis vil vi alltid ha pannekaker. For å forlenge det hele.


Pannekaker verdens beste

Oppskriften gir verdens beste pannekaker , så pass på å lage nok pannekakerøre. Server med syltetøy, rømme, bacon, flesk, brunost eller sukker. EVENTYRET OM PANNEKAKEN. Det var engang en kone som hadde syv sultne unger, og dem stekte hun pannekaker til. Det var råmelks-kake, den lå i pannen og este seg så tykk og go og ungene sto omkring, og gamlefar satt og så på.


Tomatsuppe og pannekaker. Da det sto pannekaker på menyen da jeg var liten, var det omtrent jul og bursdag på en gang. Stakkars mamma sto og stekte og stekte pannekaker til mine to brødre og meg (og ikke minst pappa) i evigheter. Det var jo ikke grenser for hvor mange pannekaker vi kunne stappe i oss! I tillegg har jeg sjekket verdens beste pannekakekunstner på.


Pannekaker verdens beste

Han heter Nathan Shields – og du kan se hans fantastiske pannekaker – alt fra drager til Harry Potter, til Erna Solberg – HER! Og det er mye gøyere enn jeg hadde trodd. Ha mel og salt i en bolle. Visp sammen egg, melk og bland det gradvis inn i melet til røren er glatt og uten klumper.


Bland i smeltet smør. Dekk til røren og la den stå å svelle i ca. Litt morsomt er at det finnes ufattelig mange oppskrifter på pannekaker som omtrent er like, men ikke helt like.


Pannekaker verdens beste

Når du lager pannekaker kan du altså optimalisere deg frem til den røren som akkurat du liker best, hvis du lager pannekaker flere ganger. Pavlova er den perfekte festkake, og naturligvis også et utmerket valg dersom du skal bake til jobben, bursdag eller. Disse lappene er utrolig gode og luftige! Verdens beste lapper, hentet fra mammas oppskriftsbok!


Mamma har alltid vært flink til å lage mat, kaker og gjærbakst, så det var ikke dumt å ta en titt i oppskriftsboken hennes. Du finner oss både i Grimstad og Arendal, og har byenes beste pannekaker ! Her finner du det beste stedet for en fest utenom det vanlige! Vår rikholdig meny kombinert med atmosfære, kvalitet og service gjør dagen til en ubetinget suksess. Lag luftige godsaker i stekepanna med litt bakepulver og brusende boblevann.


Pannekaker verdens beste

De beste pannekakene er de ikke helt amerikanske, men de er tykkere enn de syltynne og franske, mener kokken Peder Trysnes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg