torsdag 25. desember 2014

Hvor mye flytende væske på fly

Fly billig overalt og spar penger på flyreiser. Finn den beste løsningen! Hver person kan kun ha med en pose! Hver enhet i posen kan maksimalt romme 1milliliter. Med enhet menes flaske, tube, beger og lignende.


Mengden bestemmes av størrelsen på beholderen, ikke.

Beholderne er plassert i en gjennomsiktig, gjenlukkbar (zip-lock) og lukket plastpose med kapasitet på høyst liter. Væske i håndbagasjen. Med beholder menes flaske, tube, flakong, beger og lignende. En nesten tom flaske vil dermed bli vurdert etter hva den kan inneholde – ikke hva den faktisk inneholder. Hvis du skal reise videre med nytt fly og derfor må gjennom en ny.


Hvor mye væske som er tillatt om bord i flyet er. FLYTENDE VÆSKER I KOFFERTEN? Legger du flytende væsker i kofferten, må du ta forholdsregler så det ikke lekker.


Sikkerhetspersonalet på flyplassene lar ikke noen feil gå forbi, så det er lurt å være forberedt hvis du vil unngå styr og stell.

Regler for væske i håndbagasje. Det krever flyselskapene. Som passasjer på et fly er det begrenset hvor mye væske du kan ta med deg.


Ifølge Luftfartstilsynet kan du ikke ha væskebeholdere på mer enn dl. Her finner du informasjon om hva du kan ha med på flyet, både i innsjekket bagasje og i håndbagasje. Spørsmål og svar om bagasje Her finner du en oversikt over hva som er lov å ha med i håndbagasje, innsjekket bagasje, og hva som ikke er tillatt å ta med på flygingen. Sv: Toalettsaker i håndbagasje på fly ? Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med flytende væsker i håndbagasjen.


Dessuten kan det variere avhengig av hvilken billettype du har. På charterflyvninger hender det seg at du ikke får ha med mer enn kg inn på flyet. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Innsjekking og boarding. Når, hvor og hvordan du sjekker inn, enten du er på nett, på flyplassen eller går rett til gate. På Oslo Lufthavns nettside kan du lese alt om reglene som gjelder for å ta med deg væske på fly.


De aller fleste som er ute på reise kjenner til hva som er lov og ikke, og dem som ikke vet det får hjelp av vårt servicepersonell på flyplassen, sier Joachim Westher Andersen, medieansvarlig for Oslo Lufthavn. På flyplasser ved sikkerhetskontrollene ser jeg at de kun tilbyr den lille, gjennomsiktige standard-posen til slikt, og oppe i den er det jo ikek plass til mye. Maten du kan ha med på flyet.


Her er huskereglene for en enklere og sunnere reise.

Vær oppmerksom på at det du ikke nødvendigvis tenker på som flytende - kan regnes som væske. SAS, ti kilo hos Norwegian. For eksempel hudkrem. Du kan spare mest dersom du flyr med Ryanair.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg