tirsdag 2. desember 2014

Jentenavn a

Har du lyst å gi datteren din et sjeldent navn? Så sjeldent at det bare er noen få i hele landet med akkurat det navnet? Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Finn jentenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn.


Se navnestatistikk med topplister for jentenavn.

Navn på L og særlig jentenavn på N kan være fine å bruke nå, sier han. Jentenavn som er fine på spansk, engelsk og norsk. Topp navn fra A til. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp jentenavn i ordboka.


Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Vi vil så gjerne at navnet til jenta skal begynne på A. Om vi ikke finner navn som faller i smak på A kan det til nød starte på N.

Tips til fine, litt spesielle jentenavn ! De gamle, fine, glemte navnene ( jentenavn ). Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Hvis du leter etter et navn til en jente har denne siden akkurat det du trenger. Spesielle jentenavn.


Leter du etter spesielle jentenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en rekke uvanlige og sjeldne jentenavn. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk.


Jeg har postet et likt innlegg om guttenavn, og der var det en som nevnte jentenavnet Oleanna. Jeg leter altså etter de gamle jentenavnene. Sterke men feminine jentenavn en sjelden hører på små jenter i dag.


Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Unike jentenavn , sjeldne jentenavn , uvanlige jentenavn og spesielle jentenavn som færre enn fire eller ingen i Norge heter. Hundrevis av uvanlige jentenavn.


Gamle jentenavn – Stor alfabetisk oversikt. To storebrødre skal få en lillesøster og vi sliter med finne navn.

Vi liker litt uvanlige navn. I dag er det jentenavn som slutter på a som klinger finest i nordmenns ører. Hvis du får en datter i dag er det stor sannsynlighet for at du velger et jentenavn som slutter på a. Det har storebrødrene å. Nå er det rundt prosent.


Har ei venninne som ønsker seg ett jentenavn på G, jeg kommer ikke på noe! Trenger litt hjelp til å finne ett fint spansk jentenavn. Eneste forslaget jeg får av mine venner er Maria, men det synes jeg er kjedelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg