fredag 19. desember 2014

Gravid vibrator

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Det jeg har hørt og lest meg til er at man ikke skal bruke vibrator innvendig fordi det kan forstyrre hjerterytmen til barnet. Vibrator på klitoris skal være helt ufarlig.

Endorfiner og avslapping osv. Mulig det er unntak ved svangerskap som ikke forløper normalt, men da regner jeg med at man får informasjon. Hun hadde aldri hørt at en ikke skal bruke vibrator.


Har i det siste begynt å tenkt på at den er ganske kraftig og kanskje det kan være skadelig i uke 30? Gjort det två gånger men varje gång har jag börjat blöda en liten stund efteråt. Hvordan er det med graviditet og vibrator ? Er gravid i uke fem.


Lyst å bruke vibrator på klitoris, men redd for om det kan skade.

L-R) East Durham College barbering students Penny Brown Lewis Coils, the British Barbering Association s Mike Taylor, East Durham. Denne uken opplever mange at kvalmen melder seg for fullt, og de fler seg virkelig gravide. Kanskje kraftig vibreing.


Hva med sex generelt? Bør mannen være forsiktig med å trenge dypt inn? Jeg bruker ofte en vibrator lignende sexleketøy. Kan det være skadelig?


Jeg har nettopp blitt gravid (er nå uker på vei), og lurer på om det kan være skadel. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Når er det egentlig lurt å ha sex etter at barnet et født?


Og hvor mye sex er. Hørt det ikke er bra men stemmer det? Hej kan man godt bruge med vibrator når man er gravid ? Slimproppen i livmorhalsen fungerer som en barriere mot bakterier. Munnsex er også helt ufarlig i svangerskapet.


Det samme er analsex, men bruk da kondom for å være sikker på at mannen ikke overfører bakterier fra kvinnens tarm til skjede.

Dere kan bruke vibrator , men da utvendig og på klitoris. SVAR: Hei jente 15år Så fint at du skriver til ung. Du skriver at du trur du er gravid , men at du ikke har hatt sex med noen. Man kan kun bli gravid ved at en sædcelle treffer en eggcelle.


Sex etter medisinsk abort, når er det greit? Jeg er 14år og gravid , kan jeg ta abort uten å si det til foreldrene mine? Graviditet eller havandeskap kallas det tillstånd hos kvinnan som uppstår när en befruktad äggcell utvecklas till ett embryo och sedan ett foster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg