onsdag 17. desember 2014

Stikkende smerter i magen gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Selv om både smerter og plager som gravid er relativt normalt, er det enkelte typer smerter du bør være ekstra på vakt for, og enkelte smerter gir grunn til å kontakte lege. De fleste tilfeller er ufarlig, men stikkende smerter , noe som føles som knivstikk i underlivet, kan selvfølgelig være skremmende og ubehagelig. For eksempel ved forstoppelse og luft i magen.

Det kan være smerter nede i magen på den ene eller på begge sider. Opplever du gjentagende smerter de samme stedene i magen , og det kan være nyttig informasjon å ta med seg til legebesøket. Jeg har den siste måneden vært plaget med stikkende smerter i nedre del av magen , mest på høyre side ved trusekanten og rundt navelen.


Forrige gang jeg hadde mensen blødde jeg mindre enn normalt. Har gått på p-piller (microgynon) i snart år og har ikke før opplevd så liten blødning. Les også: Gravid uke for uke. I første halvdel av svangerskapet er graviditet utenfor livmoren (ekstrauterin graviditet) den viktigste tilstanden å utelukke ved magesmerter.


Graviditet utenfor livmoren kan gi livstruende blødning eller infeksjoner.

Smerter i første halvdel av svangerskapet. Positiv graviditetstest og smerter gir mistanke. Venn deg til tanken – og til alt det medfører.


Selv om de fleste venter en god stund med å fortelle om graviditeten til andre, må nemlig du forholde deg til det allerede nå. Ubehaget eller smertene kan ledsages av oppfylthet, tidlig metthetsfølelse, oppblåsthet, kvalme, brekninger, sure oppstøt og halsbrann. Smertene kan også forårsakes av ekstraabdominal patologi (refererte smerter ). I noen tilfeller kommer magesmerter egentlig fra organer i brystet eller fra en generell sykdom i kroppen.


Det er imidlertid ikke alltid slik at magesmerter har en organisk årsak. Ikke sjelden kan stress, bekymringer, sjelelige og sosiale problemer lede til ubehag og smerter i magen. Hvor smerten sitter kan ofte si noe om opphavet. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.


Da har jeg sjekket med jordmor, og hun sa at det overhodet ikke var noe å bekymre seg over. Som dere sier er det bare nerver i klem. I tillegg sa hun at når man er gravid kjenner man jo bedre etter, og dermed ofte føler vanlige smerter ti ganger mer enn når man ikke er gravid.


Stikkende smerter i siden Du har sikkert opplevd å få hol men her snakker vi om noe helt annet. Hvis du opplever stikkende smerter som tiltar over timer eller dager, kan det være snakk om blindtarmbetennelse. Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen.

Gravid og strekk- smerter i magen Gynekologi og graviditet. Veldig vanlig for gravide ha vondt stikkende smerter rundt navlen. Jeg fikk bladet gravid idag.


Det ligger mange forskjellige organer i mageregionen som kan gi smerter. I dag har jeg hatt smerter nederst i magen med spredning nedover mot skrittet. Når jeg hoster blir det verre.


Magesmerter er et symptom som i prinsippet kan skyldes mange ting. Har i det siste hatt noe stikkende smerter i høyre side av magen på veldig lite område, men det er ikke veldig vondt og varer ofte bare 2-minutter. Var hos fastlege for noen mnd siden og tok blodprøver og EKG fordi jeg var plaga med en del diffuse smerter , men alt så bra ut. Blir veldig redd når det er såpass sterke smerter.


Er det normalt å gå å kjenne på stikkende smerter i underlivet, som om noen vrir en kniv rundt? Kjennes litt som at det er uvi og jeg må tisse hele tiden. Har fått konstatert at det ikke er det).


Har du smerter over hele magen ? Ved vedvarendesmerter kan man utvikle feber - husk å kontrollere temperaturen. Ja: Kanskje har du en. Livmoren din vokser, noe som kan gi litt ” stikkende ” smerter i magen. Det er også normalt å ha litt mer utflod enn vanlig. Uke 9: Knøttet beveger seg nå, men du kan ikke merke det på en god stund ennå.


Kjønnsorganene begynner også å synes, men det er fremdeles umulig å bestemme kjønnet med ultralyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg