tirsdag 9. desember 2014

Sjokoladekake til barneselskap

Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag.


La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri.

Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


Poden har bursdag og små bursdagsbarn har gjerne sterke ønsker til både bursdagsselskapet, men også bursdagskaken. Her er oppskrift på en skikkelig kul sjokoladekake bygget sammen som en skummel sjørøverskute. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise.


Jeg fikk prøvd denne i helga – og den ble kjempegod! Perfekt til barnebursdag i travel hverdag.

Vi lagde den i rund form, og halverte røra. Endte opp med å steke i nesten min. Ofte når vi spiser sjokoladekake ender barna opp me å slikke av glasuren og lar bunnen ligge igjen, men det skjedde ikke med denne kaka #128578; Kjempego og også mørk nok for de voksne. En saftig og god sjokoladekake går aldri av moten.


Den er ypperlig i barnebursdag, da den kan formes og pyntes slik at den passer perfekt til akkurat ditt bursdagsbarn, enten det er superhelter, traktorer eller sjørøvere som står høyest i kurs. I dette innlegget viser jeg morsom mat og kaker du kan lage til barnebursdag! Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter. Finn ballonger, kakeformer og alt du trenger til en vellykket fest! Se på våre nyeste gadgets.


Her har du oppskriften på en fantastisk god sjokoladekake i langpanne. Den passer perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er barnebursdag, dugnad eller foreldremøte. Glasuren består av helnøttsjokolade, som både er dekorativ og smaker godt. Enkel og kjempegod sjokoladekake til barnebursdag. Som for eksempel denne enkle, saftige og holdbare langpannekaken med sjokoladesmørkrem som metter mange, og som er ypperlig å servere i barneselskap - eller hvis du blir bedt om å ha med kake på for eksempel et idrettsarrangement, skoleavslutning, dugna på St.


Hansfesten eller på jobben. Sjokoladekake til barnebursdag Én oppskrift, tre sjokoladekaker!

Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Takk for din vurdering! Skal du arrangere selskap med en liten allergiker som gjest? Saftig sjokoladekake i langpanne. En skikkelig saftig sjokoladekake som er enkel å lage.


Sjekk ut disse festlige tingene og tipsene hvis du skal arrangere barneselskap ! Annerledes ting som løfter barneselskapet fra det vanlige. FOTO: Hilde Aasnæs. Denne kaken er kanskje ikke så pen, og langt fra sofistikert. Men den har allikevel blitt en av mine favoritter.


Oppskriften fikk jeg av en mamma i barselsgruppa, som igjen har fått den av en venninne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg