mandag 22. desember 2014

Lekeland lillestrøm

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! NYHETER MEGA BURSDAG Barnebursdag hos Megafun er en vinner med gavekort til vindtunnel for bursdagsbarnet.


Lekeland lillestrøm

Leos lekeland bruker cookies (informasjonskapsler) for å sørge for at du får best mulig opplevelse av nettsiden. Eventyrfabrikken er et innendørs lekeland i jungelmiljø! Her får alle barn hoppe, leke, støye, springe, pusle og kose seg så mye de vil. Vi tilbyr sertifiserte opplevelseskon kunde bestemmer temaet og størrelse, mens vi designer og bygger opp basert på dine og barnas ønsker og behov. Lekeland -Grossisten.


Skoleferier og helligdager åpent alle. Opplevelser for små og store! Velkommen til Nordvestlandets største innendørs lekeland – et møtested og aktivitetshus for små og store. Her får barna utvikle seg motorisk, sosialt og intellektuelt, i trygge omgivelser. Kinoprogram - ODEON Kino.


Her finner du kinoprogrammet og billettkjøp til din kino, samt informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen. Endelig en rynkekrem som virker. Stort innendørs lekeland med klatrestativ, ballhav, tunneler, trampoliner, sykler, kanoner og sklier. Inngang og priser Barn i alderen 2–år betaler full pris.


Ettåringer betaler halv pris. Voksne og barn under ett år kommer inn gratis. Alle barn må være i følge med en person over år. Mer informasjon om billetter, klippekort og årskort på.


Lekeland lillestrøm

Svømmehaller og badeland. Klatreparker for barn. Slipp barna ut i skogen og opp i trærne! Norges hovedleverandør av brede smil, røde kinn og svette panner! Ingen fører offentlig tilsyn med lekene på lekeland.


Osloregionen kan by på utfordrende klatreløyper for små og store. Like før jul falt fem år gamle Aada over fire meter på et lekeland i Lillestrøm. Her kan dere oppleve spennende, utfordrende og morsomme aktiviteter for store og små. I tillegg til selve lekelandet har vi 3D golfsimulator og biljard for de voksne.


Tenk på dette, når du skal på lekeland : Har anlegget eget småbarnsområde? Barn fra ett år kan ha moro av å være på lekeland , men da er det greit at det er lagt til rette for det. Dette betyr at vi må endre på pensjonisttilværelsen og arveoppgjørene våre, forteller en oppgitt styreleder i Hoppeloppeland Norge AS, om at lekelandet må flytte ut av lokalene i Leiraveien i Lillestrøm. Det betyr også at ansatte her mister jobben, fortsetter han. Fornøyelsesparker, familieparker og lekeland i hele Norge.


Oslo og Akershus har etter hvert fått mange fine lekeland hvor barna kan boltre seg i tårn, trampoliner, sklier og mye mer. Hva med å la et lekeland arrangere bursdag for barnet ditt? Barna storkoser seg og får gjøre akkurat det de liker best, nemlig å leke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg