fredag 26. desember 2014

Hvordan steke koteletter i stekeovn

Hvordan steke koteletter i stekeovn

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Slik steker du koteletter Nakkekoteletter, svinekoteletter og sommerkoteletter er alle god hverdagsmiddag som de aller fleste liker. Vi viser deg hvordan du enkelt tilbereder koteletter enten i stekepanne eller i ovn.


Hvordan steke koteletter i stekeovn

Koteletter har i mange år vært et populært innslag på norske middagsbord. Det er raskt å tilberede, billig i pris og egner seg godt til mye av tilbehør. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.


Den mest vanlige tilberedning av koteletter er vel i stekepanne, men hvorfor ikke prøve dem i ovnen? Smaker veldig godt sammen med ovnsbakte grønnsaker. Forvarm ovnen til ca 2grader. Jeg bruker feks sjampingnon, rødløk, gulrot og. Brun kotelettene raskt i varm panne 2-minutter på hver side og dryss på salt og pepper.


Hvordan steke koteletter i stekeovn

Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. Ta koteletter og kryddre dem. Snues etter min. Så tar du FLØTE (vanlig piskefløte) og heller oppi langpanna og setter opp varmen maximalt i min.


Hvor lenge og hvor. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Stek i varm stekeovn. Marinert med appelsin, chili og ingefær. Lag spennende måltider med svinekoteletter, kjapt, enkelt og velsmakende.


Hvordan steke koteletter i stekeovn

Lei av stekesprut og tørt kjøtt? Langstekte koteletter. Idag lager vi langstekte pestomarierte nakkekoteletter med ris, gulrøtter og sukkererter. Smør inn en stor ildfast form med olje eller smør.


Her får du også oppskriften på koteletter med soppstuing, ovnsbakte. Hadde sky fra kotelettene i sausen, som gjør sausen ekstra god. Saftige koteletter. Akkurat samme fremgangsmåte i panne. Vent til pannen er varm, ha i stekefett, vent til stekefett er varmt, inn med kjøtt.


Så kan du enten velge å bare brune det i pannen, for så å steke det ferdig i ovnen, eller steke det ferdig i pannen. Hva sommerkoteletter angår, kan du nok helt fint bare steke disse ferdig i panne. Jeg trenger noen rå snarest! Ovnstemperaturen er avhengig av hvor lenge retten skal stå i stekeovnen. Idag har jeg tenkt å steke koteletter til min mann kommer hjem fra jobb (10).


Det er så mange mulige metoder på å steke koteletter. Las et sted på internett at man kunne steke de i ovnen på grad. Frister det med tørre koteletter , stekt altfor lenge på panna.


I boka Vaffeljernets hemmeligheter forteller Per Øystein Herberg hvordan du kan lage velsmakende koteletter i vaffeljernet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg