torsdag 25. desember 2014

Kjerringråd mot hoste

Velkommen til Kensaq. Finn kjerringråd mot hoste i dag! Se dette kjerringrådet mot hoste og bli kvitt hosten en gang for alle. Det er kroppens metode for å bli kvitt det som irriterer luftveiene. Så snart et fremmedlegeme kommer dit vil hosterefleksen gjøre seg gjeldende.


Hoste - kjerringråd. Alt fra spedbarn til barn og voksne, til og med en hun kan ha hoste. Selv om det er kroppens naturlige reaksjon for å kvitte seg med fremedlegemer i luftveiene, kan det bli slitsomt i lengen.


Trangen til å hoste kan døyves ned med å drikke en spesiell te, sier en innsender. Lag deg en kopp te av krydderet Timian. Vi har fått sendt inn et kjerringråd. Det går på at man skal kutte opp skiver av ingefærrot som hostemedisin.


Disse skivene skal tygges ettersom man har behov for det. Ofte hoster man verst om kvelden før man sovner. Ingefær er et velkjent verktøy i kampen mot forkjølelse. I tillegg har ingefær anti-inflammatoriske egenskaper. Prøv å lag en enkel te ved å rive litt fersk ingefær i kokende vann, og smake til med honning og sitron.


Hvitløk Hvitløk har mange fantastiske egenskaper, og kan hjelpe mot både hoste og bronkitt i følge Remedy Daily. Lurer du på hva som hjelper mot hoste ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet gode kjerringråd mot hoste.


Kjerringråd mot hoste

Varm melk med honning. Denne klassiske drikken kan hjelpe og virke lindrende ved kløende hals og hoste. Tilsett deretter en spiseskje honning, og rør ut.


Sjokolade mot hoste og tørrhoste er et kjerringråd flere har sverget til, ofte med den antakelsen at sjokoladen er med å legge et belegg i halsen som hindrer irritasjon og følgende hoste. Tørrhoste - kjerringråd. Noen kaller det for irritasjonshoste også. Det er noe som både voksne og barn kan ha fra tid til annen uten at det er noe alvorlig.


Mange sverger til varm melk eller te med honning – eller vann med sitron og ingefær. Honning er et gammel kjerringråd mot hoste. I Norge serveres gjerne honning i varm melk ved forkjølelse. En ny kunnskapsoppsummering av all tidligere forskning på området, fra anerkjente Cochrane Collaboration, konkluderer med at honning kan ha moderat effekt mot hoste.


Luftveisinfeksjon: Når bør du å oppsøke lege? Så sant dette er riktig, så burde det vel heller være bra med varm melk og honning mot tørr hoste ! Etter fire runder med omgangssyke for to år siden var jeg villig til å prøve ALT for å slippe å ligge over doskåla på nytt. Jeg plukket opp et tips om at pepperkorn visstnok skulle virke forebyggende og fikk høre at flere som hadde svelget hele pepperkorn så fort smitten var i hus, ikke selv ble syke. Vel, igår kveld lurte jeg altså på hva DITT beste kjerringråd mot hoste var.


Kjerringråd mot hoste

NEI, NEI, NEI til alle reseptfrie hostesafter, bare fordi jeg er gravid. Men via dere, fikk jeg mange gode kjerringråd. Og her har jeg altså testet noen av de. Jeg har brukt dette på datteren min i alle år, og det er veldig effektivt mot all hoste.


Du er garantert å få sove hele natten. Nå kan du også få kjøpt hostesaften Thymipect på apoteket. Mye Timian og veldig effektiv den også. Lykke til og sov godt!


Kokes i 2-minutter og siles før drikking. Lifehacker har laget en oversikt over hvilke husholdningsartikler som faktisk kan ha en lindrende medisinsk effekt mot ulike lidelser. Vårt forslag for å bli kvitt hoste og slim er å forsøke å bruke naturlige, hjemmelagde ingefærplaster istedet for å ta hostemedisiner. Dersom du tar legemidler og tror hosten forårsakes av dem, for eksempel ACE-hemmere (legemiddel mot høyt blodtrykk). Dersom du gjentatte ganger får hoste om natten, eller etter fysisk anstrengelse.


Dersom du har et lite barn som har en gjøende eller svært plagsom hoste. Dette kan være et tegn på astma. Endelig en rynkekrem som virker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg