onsdag 31. desember 2014

Kan man få mensen selv om man er gravid

Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens, men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens.


Mensen kommer nesten alltid dager etter eggløsning.

Så hvis det er uker siden eggløsning vil testen være positiv om man er gravid. Egget kan jo selvsagt være befruktet, men ikke feste seg i livmorveggen slik at man blir gravid. Hvis man får en blødning selv om man er gravid vil egget være festet til livmora ja, men man kan blø.


Dersom man går på p-piller mens man er gravid vil man som oftest få mensen som vanlig da det er en kunstig menstruasjon som kommer nettopp fordi man tar p-piller. For å svare på dette spørsmålet, er det første du bør vite at man ikke kan få mensen mens man er gravid. Men i løpet av første trimester blør noen kvinner på samme måte som menstruasjon. Det går an å få mensen selv om man er gravid.


Hvis du får en normal menstruasjon til riktig ti så er du nok ikke gravid.

Og selv henger man s godt med man evner i denne kavalkaden av fremmede. Noen f jenter opplever en liten bldning selvom de er gravide. Spørsmålet mitt da er bare om det er mulig at jeg er gravid ? Har ikke hatt mensen siden da. Går det an å få mensen selv om man har blitt gravid ? Har hatt litt symptomer som ømme bryster, endret utflod og følt meg oppblåst de siste par ukene, så lurer på om jeg skal kjøpe en test dersom det faktisk er mulighet for at jeg kan ha blitt. For hvis man ikke vet at man allerede har vært gravid en stund kommer man vel ikke på å sjekke det.


Ja, det er mulig å bli gravid når man har mensen. Man må ha en meget kort menstruasjonssyklus, som er tiden fra den første dagen i en periode til den første dag i den neste periode, eller en tendens til å ha lengre perioder. Gravid når man har mensen - går det egentlig an?


Hos de aller fleste kvinner vil sjansen for å bli gravid under mensen være mye mindre enn på andre tidspunkt av måneden. Men graviditet under menstruasjon er ikke umulig. Noen her inne som har hatt mensen og likevell vært gravid ? Har gått 3-kg opp i vekt siden februar ca. Men gjør det samme, spiser det samme som før :s Bare en tanke som slo samboer i dag tidlig så tenkte å høre om jeg er helt skrullete. Leggsmertene hennes kan ikke tolkes i retning graviditet.


Som du sier så er det mulig å ha blødning til forventet tidspunkt ved graviditet.

Denne blødningen pleier i så fall å være annerle. Vel, ikke MENSEN , men en blødning i den tiden man forventer mensen kan man få selv om man blir gravid. For å bli gravid er det ikke nok me sædceller inni deg, der må være et egg også. Og egg slippes ikke løs inni der sånn vilkårlig i syklusen. For mange vil dette være svært diffust.


Det jeg vil anbefale gravide, og spesielt førstegangsgravide, er å ta en prat med jordmor tidlig i svangerskapet. Da vil man få mulighet til å snakke om følelser, smerter og engstelse som man kan ha når man vet man er gravid og kjenner sin egen kropp er i endring. Men det er ikke bare det faktum at det kan være litt småekkelt, det er faktisk noen risikoer man må være obs på om man skal ha sex under menstruasjon.


I tillegg til at man faktisk kan bli gravid , er man mer mottagelig for infeksjoner. Når man har mensen er livmorslimhinna mer sårbar og man har lettere for å få. SVAR: Hei Så fint at du skriver til ung.


Inne i livmoren finnes en slimhinne. Denne er full av blodårer, og kalles endometriet. Det er i denne slimhinnen et befruktet egg vil feste seg og vokse hvis en. Hvis mensen blir borte over en lengre periode vil ofte østrogenproduksjonen være nedsatt og man har da økt risiko for beinskjørhet, påpeker Romundstad: – Dette er en viktig årsak til at det er anbefalt å oppsøke lege for å få hjelp til å finne årsak samt få behandling. Det er vi enige om , at man kan ha en eggløsning så tiedlig at man kan bli gravid under mensen.


Jeg er bare ikke enig i spontan eggløsning nårsomhelst for det stemmer ikke. Men, at den kan finne sted så tiedlig t man kan bli gravid når man har mensen , det er vi helt engie om , det skrev jeg allerede i mitt første innlegg. Ei venninne av meg mener man kan få mensen selvom man nylig er blitt gravid. Dette gjelder særlig den gangen du faktisk venter mensen (og håper at den ikke kommer).


Syns dette høres rart ut og tror hun lurer seg selv litt Hva stemmer e. Hun mener den da kan komme men at du kan være gravid likevel?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg