onsdag 17. desember 2014

Beinpress gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Nettbutikken for deg som trener. Klær og treningsutstyr til styrke. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Endelig, her kommer treningsinnlegget for deg som er gravid ! Dette er et ganske langt og omfattende innlegg som jeg har laget i samarbeid med min personlige trener ved ELIXIA i Skien, Alexander Lorvik. Det er mange fordeler ved å trene under svangerskapet. Likevel viser det seg at mange kvinner legger treningen på hylla når de blir gravide , fordi de tror det medfører komplikasjoner.


Dette stemmer i de fleste tilfeller ikke! Mari Wedum (30) var i god form som gravid , og trente helt fram til fødselen. Tren med stor mage Treningstips og trygge øvelser for gravide. Men trening er viktig blant annet for å forebygge overvekt. Mange gravide er engstelige for å trene.


Moderat styrketrening, særlig for muskler i rygg og mage, er bra. Du kan trene med lette vekter, men unngå øvelser som medfører kraftig økning av buktrykket, for eksempel tung benkpress. Når du løfter, bøy i knær og hofter og hold det du løfter rett foran deg og tett inntil kroppen. Som gravid kan du kan ta sit-ups så lenge det ikke gir deg ubehag eller smerter. De poengterer også at du imidlertid har liten effekt av sit-ups når magen din blir større, fordi de rette magemusklene er strukket.


Det er ingen begrensninger i aktivitet etter fødsel, enten det er naturlig fødsel eller keisersnitt. Kortere turer går helt fint. Gravide bør unngå dykking.


Fosteret kan ikke trykkutligne, slik du som voksen kan, derfor skal man ikke dykke overhodet. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Studier på gravide idrettsutøvere viser at fosteret ikke tar skade av at moren trener opp mot av makspuls.


Er du godt trent før svangerskapet er det derfor ingenting i veien for at du fortsatt sliter deg litt ut på trening. Det er ikke farlig å få opp pulsen, men i første trimester skal du være forsiktig med å ikke bli overopphetet. SLIK GJØR DU ØVELSEN: Utgangsposisjon: Ryggliggende med armene strukket opp, samt med et stabilt seteløft og rett rygg. Under styrketesten for opptak til Politihøgskolen må en kvinne ta 35kgxog en mann må ta 60kgxi benkpress Personlig har jeg PB på 85kg fra jeg var 1 og det var veldig imponerende tilbake da. Unngå å ligge på ryggen på gulvet.


Hadde mål om å ta 90kg vinteren jeg var 1 men ble gravid. Ribbeinsbrudd har den medisinske betegnelse: costafraktur. Hos eldre med beinskjørhet (ostoporose) skal det liten kraft til før et ribbein brekker, slik som hoste eller brå bevegelse.


Har du smerter i bekkenet? De fleste tilfeller av bekkenløsninger eller låsninger kan forbedres ved hjelp av enkle øvelser. Her er noen eksempler som kan hjelpe deg mot smerter i bekkenet. Vondt inne i hofteleddet?


Les dette hvis du eller noen du kjenner er rammet av hoftesmerter. Det er nemlig slik at det finnes gode øvelser, behandling og tiltak som kan gjøre hverdagen mye bedre og enklere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg