torsdag 11. desember 2014

Hva skriver man på bursdagskort

Gratulasjonskort til mange Anledninger. Lynrask Levering og Gode Priser! Nordens største utvalg! Eksklusive dugnadskort med sølvtrykk. Lettsolgt og høy fortjeneste.


Passer like godt til hjemmet, så vel som til et lite kontor. Se mer på NetOnNet! Sammenlign priser på printere og spar penger.


Skal du skrive en bursdagshilsen eller kanskje et bursdagsdikt, og trenger litt hjelp på veien? Da har du kommet til riktig sted. Vi kan hjelpe deg som skal lage bursdagskort. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva man kan skrive på kortet til den som har bursdag.


Hva skriver man på bursdagskort

Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til 50-åringen. Jeg tror helt ærlig ikke det er så viktig hva du skriver på kortet. Jeg ville bare gratulert med dagen og kanskje skrevet glad i deg eller noe.


Hvis du har noe på hjertet er det mye bedre å si dette istedenfor å skrive det. Dette blir mitt syvende innelgg for i kvel har kun fra nå minutter på å skrive fire innlegg inkludert denne, håper jeg klarer det. Men tilbake til det jeg skal blogge om.


Tekst på bursdagskort ! Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar. Du er ikke gammel, du er bare født for tidlig. Etter hvert som du blir eldre blir kroppen kortere og historiene lengre. Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her.


Jeg kom akkurat over en side som har mange fine tekster og forslag til hva man kan skrive på. Spar penger ved å sammenligne priser. Hvordan skrive et bursdagskort for en kollega Minne bursdager på arbeidsplassen er en utmerket måte å skape et trivelig miljø. Det er viktig å lage en passende bursdagsmelding som bærer dine beste ønsker til kollegaen din uten å skape noen vanskelige følelser. Hvor kan jeg sende morsomme e-mail bursdagskort ? Dette innlegget har blitt redigert av phex: 30.


Det finnes nemlig mange forskjellige måter man kan si gratulerer med dagen. Her er noen ting du kan skrive til en venn på sin bursdagskort : I dag er dagen som min beste venn turns_____ jeg ikke fortelle deg nok hva en god venn du er. Nyt denne dagen og kanskje du har mange flere bursdager.


Måtte dagen bli fylt med så mye glede som vennskap din har gitt meg. Del dette innlegget. Hva er det du lurer på da? Når man bruker tid på å lage et flott kort til en nyfødt baby - eller til et brudepar - er det godt å ha noen dikt i bakhånd for å skrive et i kortet. Jeg håper du får en fin dag med familien din og vennene dine.


Vi har en kollega som går av nå snart. Men hva skriver man på et kort til en som blir pensjonist? Jeg har ansvr for å kjøpe gave og skrive kort. Takk for samarbeidet og lykke til i pensjonisttilværelsen?


Som dere skjønner så er det første gang jeg skal skrive et sånt kort. Blir glad hvis noen h.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg