fredag 5. desember 2014

Barneseter best i test

Kjøp barneseter hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Høy Sikkerhet, kvalitet og komfort! Trening, avslapning, lek, hagearbeid.


På Clas Ohlson finner du alt for fritiden din.

Siden starten har Plus Test vært utført av VTI og publisert av NTF. I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd. Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris.


I Forbrukerrådet-testen er den ikke blant de aller beste når det gjelder verken sikkerhet eller brukervennlighet, men i NAF-testen ble den best i test og kom under alle grenseverdier når det gjelder belastninger på barnets kropp. Det er lav risiko for feilbruk. Alle barneseter som selges til bilbruk må være godkjent etter visse krav.


Når NAF og Testfakta stiller høyere krav, finner vi store tydelige forskjeller på hvor god beskyttelse setene på det norske markedet gir for barn.

Testen er gjort på barneseter i mellomklassen – det vil si med tanke på barn opp til kilo. Der Britax Römer får (frontkollisjon) og poeng (sidekollisjon) får Cybex og poeng. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste.


Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Best i test ble Cybex Sirona M, mens det forovervendte Recaro Monza Nova IS er testens klare taper med svært dårlig sikkerhet i en frontkollisjon. I en frontkollisjon beskytter bakovervendte seter buk og nakke.


Sitter barnet forovervendt, kan kollisjonskreftene være direkte dødelige. I tillegg til front- og sidekollisjon testes en rekke andre aspekter. Britax kommer best ut i kollisjonstesten, og har best beskyttelse av nakken. Den kåres likevel ikke til testens vinner på grunn av en komplisert belteløsning, som kan gi risiko for feilbruk. Cybex Solution M-fix blir derfor rangert som best i denne testen, med høye karakterer i alle kategorier.


For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Profesjonell gaming headset for PC-spillere. To ganger i året publiserer ADAC og ICRT (se underartikkel) resultatene fra verdens største og grundigste test av barneseter.


Stor test : Ett av barnesetene knuser konkurrentene.

Denne gangen har barneseter vært i ilden, fordelt på sju babystoler, tolv småbarnstoler og fire beltestoler. Lær mer om barneseter i Forbrukerrådets store barneseteguide. Tabellen viser stolene som har gjort det aller best i den store, europeiske barnesete-testen som utføres av ADAC og ICRT.


Regntøy til barn: dyrest var ikke best i test. Når man skal kjøpe regntøy til barna er det viktig å gjøre et godt valg. Feil regntøy kan gi dårlige opplevelser for barna, og derfor er det lurt å finne det regntøyet som passer best til ditt barn. Planlegger du bilferie med barna?


Sikring av barn i bil kan være et komplisert tema, og hvilket barnesete du bør velge er viktig for trygghet og komfort. I Prisguidens bilstol-guide presenterer vi bilstoler til barn som er best i test , og ser nøyere på populære modeller fra Cybex og BeSafe. Disse bilstolene gjorde det best i test. ADAC og ICRT testet bilstoler – babybilstoler, småbarnsbilstoler og beltestoler.


Samlet poengsum er mellom og 100. Kommentarer på bilstolene er hentet fra Forbrukerrådet. Det nye regulativet har ennå ikke fått et nummer og er ikke publisert. De fleste av de 1brukerne i denne testen er fornøyd med bilstolen sin, men mange sliter med montering, stramming av beltene, brukervennlighet og mangelfulle bruksanvisninger.


Bilstoler er for kompliserte og krever mye av brukerne, mener eksperter som kommenterer denne testen. Du finner en mengde ergonomisk utformede babybilstoler, som også er blitt kåret til best i test. Du finner også mange fine og trygge beltestoler og belteputer til eldre barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg