fredag 26. desember 2014

Pakketur til legoland

Bestill nå og Spar opptil ! Velkommen til Kensaq. Finn pakketur til legoland i dag! Familiepakke til LEGOLAND. Denne byen befinner seg rundt 2kilometer vest for København, landets hovedstad.

Pakkereiser til Billund. Den ligger også kilometer vest for Vandel. Ta en pause fra voksenlivet og bruk dagen på å ta barna med til latterens og spenningens rike på Legoland og Lalandia vannland. Parken byr på interaktiv underholdning for hele familien med mer enn kjørende aktiviteter, show og attraksjoner. Når, hvor og hvordan du sjekker inn, enten du er på nett, på flyplassen eller går rett til gate.


LEGOLAND bruger cookies til at analysere besøg på siden og til at optimere indholdet, bl. Vi bruger også cookies til at målrette markedsføring.

Ved brug af LEGOLAND. Fly som ørner i årets nyhet Flying Eagle, og kjenn kilingen i magen når du setter utfor vannsklia på Ørneklippen, meter over bakken, og suser i vill fart forbi præriens LEGO-dyr. Laveste Pris i Norske NettButikker? Du anbefales å sjekke åpningstidene nærmere. Søk etter pakketur legoland på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på pakketur legoland fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Legoland : Grunnen til at de fleste besøkende reiser til Billund er det originale Legoland , med mange millioner legoklosser og flere spennende berg- og dalbaner og opplevelser. Få også med deg et besøk på Lego-fabrikken i Billun der du kan lære om historien til de fargerike klossene. Med DFDS til LEGOLAND - verdens beste land Reis med DFDS til Kbenhavn og LEGOLAND , verdens beste land. Lalandia med LEGOLAND som nrmeste nabo Lalandia i Billund ligger i gangavstand fra LEGOLAND , og det er bare 20.


Spar penger p billige fly, flyreiser og flybilletter til Legoland med Nordens ledende skemotor for reiser. Vi har reist flere ganger, veldig fornøyd. Er jo en liten kjøretur ned til Billun men det er veldig gode veier og fint å kjøre. En reise til India er en reise til et land med en herlig blanding av kultur og badeliv. Eksotiske dufter blandes med sterke farger, og overalt blir du møtt av vennlige smil.


I Goa brer den ene paradisstranden etter den andre seg ut langs den lange kysten, og alt er litt roligere enn det er i storbyene.

Med Ving kjøper du en praktisk pakke med fly og hotell, og når du er på plass kan du kjøpe inngangsbilletter til parken. Sett sammen den perfekte pakkereisen med fly og hotell på Expedia. På Supersaver finner du billige pakkereiser til Billund og hele verden.


Kanskje er du på jakt etter en weekendreise? Eller du kanskje vil reise 1-uker? Ingen problemer, du finner alltid reisen på Supersaver. Can walk straight into the park. Legoland er Danmark og kanskje også Nordens mest kjente fornøyelsespark for barnefamilier, og alle barns drøm.


Her finner du attraksjoner, fart og moro for hele familien i tillegg til byggverk bygget av hele millioner legoklosser. Men det er ikke bare Legoland som frister små og store turister til å avlegge Jylland et besøk hvert år. Opplev vårt flotte feriesenter i Lalandia i Billund. Det er gratis adgang til selve feriesenteret, der du finner et stort utvalg av restauranter, butikker og morsomme aktiviteter.


Få steder overgår Orlando når det kommer til temaparker, og her er det virkelig mye å se og gjøre for hele familien. I tillegg til Disney World har Orlando en rekke andre berømte temaparker som Legoland og Universal Orlando Resort med Harry Potters magiske verden. Flotte leiligheter til leie i Albir for kortere eller lengre tidsrom. Kort vei til stranden. Vi tilbyr langtidsferie i Albir på Costa Blanca kysten som er et meget populært reisemål for nordmenn, og kan by på et klima med over 3soldager i året.


En sikker destinasjon for alle aldersgrupper. Inom en timmes bilväg kan ni besöka spännande kungaslott, djurparker, vikingabyar, danska stränder, göra en valsafari och mycket mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg