torsdag 4. desember 2014

Cruise i karibien med barn

Cruise i karibien med barn

Bestill komfortable direktefly med TUI! Opplev Karibia om bord på et cruise. Få et gratis tilbud på reisen din her. Ta med barna på cruise med de barnevennlige skipene.


Cruise i karibien med barn

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Eksempelvis finnes det barneklubb, vannsklier, egne barne - og familiebassenger, Walt Disney Theater, sportsdekk med minigolf og basketball, kino som viser Disney-filmer, aktivitetssenter for ungdom, 3D-kino og mye mer. På cruise våkner du opp til et nytt og herlig sted hver morgen, og om bord venter massevis av aktiviteter og annen underholdning. Les mer og bestill her. Turkisblått hav og hvite strender er bare noen tastetrykk unna!


Dette skipet seiler til både til østlig (oddetalls-uke) og vestlig (partalls-uke) del av karibien. Et cruise i Karibien er en fantastisk opplevelse – og selve drømmeferien for mange. Cruise i Karibien er drømmen for mange. Her får du muligheten til å oppleve flere karibiske paradisøyer på én og samme ferie. I tillegg venter herlige strender, turkist hav, svaiende palmer og mange nye inntrykk.


På et cruise i Karibien tenker vi sol, varme og late dager blant palmetrær og hvite strender med turkisblått hav så langt øyet kan se. Vi kan tilby noe for en hver smak. MSC sørger for at dine barn alltid føler seg spesielle med helt egen velkomst fra og med Kids Corner i havneterminalen.


Sikkerhetsarmbånd utstedes om bor mens personsøkere eller DECT-telefoner (trådløse, digitale telefoner) kan leies til en beskjeden avgift så dere kan holde kontakten til enhver tid. Flowrider, zipline, store vannsklier, samarbeid med Dreamworks (frokost for barna med Kung Fu panda, parade med Dora og Svampebob – RCCL), barne - og ungdomsklubber og diskoteker. I tillegg kan MSC og Costa tilby gode priser for barn som reiser med voksne. Karibien og kan skryte med over herlige sandstrender og 4restauranter. Strendene på nordsiden av øya, den franske delen, ligger ut mot Atlanterhavet og passer bra om du vil holde på med vannsport i ferien.


Cruise i karibien med barn

Mayakultur, historie, vakre strender og en herlig befolkning. Reis på cruise til Mexico! Vakre paradisøyer, fargeglade byer, fantastiske smaker og et enormt tilbud av aktiviteter, både i land og på vann – Karibien byr på en uforglemmelig ferie! Karibien er virkelig et paradis, og på et cruise så rekker du å oppleve alt som de sagnomsuste øyene har å by på. Skipet i seg selv er en fantastisk opplevelse så det er heller ingen feriedager som går tapt på transportetapper.


I prisen inngår lugar, mat underholdning og de aller fleste aktiviteter om bord. I og med dere tenker Karibien som destinasjon, så ville jeg muligens tatt en ekstra kikk på Disney cruise lines. Kontakt oss - vi skreddersyr ditt karibiencruise.


Cruise i karibien med barn

Personlig ville jeg kanskje ventet et par år med Karibien med tanke på 4-åringen. Og de voksne får like mange friøyeblikk, med trygg kunnskap om at barna blir tatt hånd om og har sin livs tur. Finn og bestill ditt familiecruise her.


Med barn på cruise - les mer her. Vi vil gjerne hjelpe og kartlegge noen tips og triks som kan være nyttig for deg som skal på ditt første cruise. Kanskje dette kan være til hjelp for å gjøre opplevelsen smidigere. Hva med et cruise med Princess cruises ! Akkurat nå har de kampanje med tips, drikkepakke og wifi inkludert på utvalgte cruise ! Vi er stk i begynnelsen av årene som er uten barn.


Og så vidt jeg har fått med meg, er prisene hyggelige for tiden:) Har egentlig alltid hatt inntrykk at cruise er for de eldre, men håper jo det er feil. Vi har ikke vurdert resort nei. Det kan være veldig stor forskjell mellom de ulike cruiseskipene og rederiene, velger du feil så kan hele reisen bli en dyr fiasko.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg