onsdag 3. desember 2014

God og billig middag

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Alle fortjener en smaksrik middag!


Her finner du forslag til ferdige ukemenyer.

Velkommen til Kensaq. Finn god og billig middag i dag! Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Billig og god middag Blogg med oppskrifter på god og billig middag til hverdags, fra - kroner per porsjon. Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa? Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka?

Middag som er sunn, rask og himmelsk god ! Her er tips til måltid du lager på rekordtid. Perfekt i en hektisk hverdag! Jeg har tidligere lagt ut middager under kr for familie på 4. Det virket som ett kjærkomment innlegg for mange så her kommer derfor ett tilsvarende med andre middager.


Det er pizza med fullkornstortilla som bunn, og toppingen er det som ligger i kjøleskapet den dagen. Så lenge jeg har tortilla, ost og enten salsa eller creme fraice, så har jeg en enkel og god middag klar på minutter, sier Anne Cathrine. Pizza er nemlig matbloggerens absolutte favorittrett, og hun kaller seg en vaskeekte pizzajunkie. Og hvis dette skal være noe poeng, så må det jo stemme, ergo oppdateres veldig ofte.


Ta deg tid til å se litt på de forskjellige rettene og du vil se at mange lett kan skaleres ned til én porsjon eller halveres, slik at du lager to middager og har ferdig middag til neste dag. Vi har dessverre ikke sjans. Lag middag til under 50-lappen.


Tipset er å gjøre ett stort innkjøp på mandag, og deretter bruke de samme ingrediensene utover i uka. Dermed sparer du mye penger og du slipper også å bruke mye tid på å gå i butikken hver dag. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage.


Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager.

Oslo er ikke vanskelig. Men hvor får du rå matopplevelser til en slikk og ingenting? Dette er vår anmelders favoritter! Du trenger ikke å bruke ferske krydderurter i, som jeg gjør her, og du kan kjøpe olivener ut fra lommeboken!


Hjemmelaget tomatsuppe med grønnsaker og pasta. Bestandig en vinner med tomatsuppe, og den hjemmelagde er SÅ mye bedre enn posevarianten. Hvis du fortsatt har gulrøtter igjen kan du lage en gulrotpure til en god middag på lørdagen. Hvordan kan man lage billige kjøttmiddager?


Både sei og blåskjell er rimelig sjømat. Hva er vel bedre enn en god og varmende blåskjellsuppe på kalde dager? Seibiff og fiskegryte med sei er populær middag for hele familien.


Prøv for eksempel denne tomatiserte seigryta med grønnsaker. Her kan du fint bruke tint seiblokk. Burrito er en meksikansk rett med myke tortillalefser. Lag den gjerne med kjøttsaus, bønner, ris, guacamole, revet ost og rømme. I denne oppskriften har vi brukt kyllingkjøtt, men du kan også variere med andre typer kjøtt, som biff av okse eller svin indrefilet.


Enkle middager Nyttårsmeny 17. Den gir god smak, masse vitaminer og andre gode næringsstoffer, og har bare 4kalorier pr porsjon. Det er en rett alle i familien kan like, samtidig som den er perfekt å servere gjester, sier hun. Kjøttbollene til MENY har et kjøttinnhold på ca.


Det er mange ting du kan gjøre for å kutte i forbruket. Noe av det som virkelig monner er bevisste og godt planlagte matinnkjøp. Enkel, god og billig middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg