onsdag 31. desember 2014

Holmen fjordhotell bryllup

Ingen bookinggebyrer. Garantert laveste pris. Reserver hotell online. Bestill nå og betal ved utsjekking.


Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Fra brygga og restauranten har vi vid utsikt mot Middagsbukta, Konglungen og Nesoddlandet.

Bryllupet - en av livets viktigste dager. Overnattingsstedet har et spa og flott utsikt over Oslofjorden. Alle rommene har TV og eget ba og noen har utsikt over fjorden og marinaen.


Har ikke erfaring fra hotellbryllup men tør likevel påstå at alkoholen der. Er det noen som har hatt bryllupet sitt eller vært gjest i bryllup på noen av disse stedene? Det er så vanskelig å velge.


Servering og åpningstider. Vi er et kontantfritt hotell. Vi tar imot alle vanlige betalings- og kredittkort som Visa, Mastercar Diners og Amex.

DITT ARRANGEMENT STARTER HER. Sections of this page. Accessibility Help. Hotellet ligger kun. Har ikke hatt bryllup på noen av stedene, men kjenner de godt.


Flotte lokaler og ligger rett ved fjorden. Mulighet for å ankomme hotellet med båt ol. På Senja fjordhotell har vi gode muligheter til å hjelpe deg som vil ha et spesielt bryllup ved sjøen og forsåvidt også fjellet. Rommene har skrivebor og å komme seg på nett er mulig med stedets gratis wi-fi. Her kan du med andre ord slappe av og lade batteriene.


Vi har også et møterom i 2. A spa café and a cosy fireplace bar can also be enjoyed. Fjordhotell Holmen ’s restaurant offers a varied à la carte menu. The large, furnished terrace is an ideal spot to relax when the weather is nice. Staff can help arrange activities in the area, such as and hiking trail suggestions and bicycle rental.


Masse gratis parkering, inne- og utendørs. God service ved innsjekk, og da rommet ikke var klart, fikk vi tilgang til garderober i Spa for å skifte til finstas. Alt av bagasje ble levert på rom.


Det som trekker ne er kvaliteten på rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg