tirsdag 30. desember 2014

Hvor mye er feber

Hvor mye er feber

Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Feber uit ons aanbod! Finn laveste nettpris her. Den normale kroppstemperaturen er vanligvis cirka °C.


Hvor mye er feber

Temperaturen varierer noen tideler av en grad opp og ned i løpet av et døgn. Den er høyest om kvelden og faller i løpet av natten for så å stige mot morgenen, da den måles til 3°C–°C. Kilde: Spesialist i Allmennmedisin hos Din Lege AS, Andreas Fismen. Grensen for når temperaturforhøyelsen i seg selv kan være farlig, er vanligvis grader. Du kan lese mer om feber i vår veiviser.


Hvor høy feber kan du få? Dette er kroppens mekanisme for å bekjempe organismer som virus og bakterier. Det er kroppen selv som forårsaker feberen. Når man har feber er det viktig å lytte til kroppen og hvile, ikke stresse seg opp og presse seg på jobben. Fryser med stigende feber.


Vi kan si at feber kommer som følge av en infeksjon i kroppen som får hjernen til å skru opp kroppens termostat. Du sier at hun drikker mye , men oppfatter det ikke som en ekstremt. En idé kan være å måle nøyaktig hvor mye hun drikker på f. I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 3til 38°C i endetarmen, det vil si en økning på °C fra normalen. Hvis du har feber eller andre infeksjoner som gjør at kroppen mister væske, som oppkast og diaré, bør du få i deg mer væske enn normalt, ifølge Bondevik. Når vi har feber , svetter vi en del og kan trenge påfyll for å opprettholde en god væskebalanse i kroppen.


Når vi blir syke er det fort gjort å få feber , og da er det greit å måle med et termometer for å se hvordan vi ligger an. Ontdek het bij Wehkamp! Her får du råd og tips for hvordan du enklest måler temperaturen til deg og dine. Barnelege Resch anbefaler foreldre til å holde øye med barnets allmenntilstan hvor mye og ofte de spiser, og hvor våte eller tørre bleiene virker.


Høy feber betyr ikke nødvendigvis alvorlig sykdom Økt temperatur er en forsvarsmekanisme kroppen tar i bruk for å bekjempe bakterier og virus. Uskyldige virusinfeksjoner kan begynne på samme måte som svært alvorlige infeksjoner, og det er ingen direkte sammenheng mellom graden av feber og hvor alvorlig sykdommen er. Hvis måler viser feks 31. Hva er mye feber ? Og er det mye på en åring? Små barn kan lett få feber på °C, selv ved helt vanlige virusinfeksjoner.


Allmenntilstanden er en mye viktigere indikasjon på hvor sykt barnet er enn selve feberen. Nå vet jeg ikke hvor langt du er på vei, men spes i første trimester er det ikke bra å ha feber. Ingen medisiner er ufralige, men det fins god dokumentasjon på at paracet ikke er skadelig for fosteret. Og med en infuensa følger det gjerne med feber , men hvor mye feber er det egentlig mulig å få?


Hvor mye er feber

Nettstedet Norsk Helseinformatikk har svaret , og i følge eksperten de har snakket med er det ikke er mulig med høyere feber enn grader. Kroppen prøver å øke kroppstemperaturen så mye at virus og bakterier ikke kan overleve. Det en dårlig idé å senke temperaturen med febernedsettende medisin hvis barnet ellers har det godt Forhøyet temperatur kan også skyldes for eksempel allergi eller for mye sol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg