mandag 15. desember 2014

Enkel mat med kjøttdeig

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Se våre spennende oppskrifter her. Det som bare heter kjøttdeig i butikken er malt storfekjøtt,. Her viser jeg enkle hverdagsretter som har god score blant dere og som alle kan lage. Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk som Kiwi, Rema eller Coop Extra.


Mange av disse rettene kan lages ved at man steker kjøttdeig og blander med halvfabrikater som gryteposer eller pakker med sauser og krydder.

Vil du lage god mat fra bunnen av, finner du oppskriftene her på MatPrat. Vi har samlet et knippe med helgefavoritter med kjøttdeig. Kjøttdeig er utgangspunktet for mange gode middager. Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer.


Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam. Karbonadedeig er en variant med mindre fett. Fisk, grønnsaker, svinefilet, kjøttdeig , rester fra gårsdagens middag - alt blir godt i form, men de beste er sprø på toppen og kremete inni.


Gratenger og middagsformer finnes i mange ulike former og smaker. Dessuten er de smakfulle og enkle å lage.

Perfekt hverdagsmat! Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager.


Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Server gjerne med nystekte hvitløksbrød ved siden av. Sjekk ut tre ting som går fortere enn ferdigpizza. Før du går i gang med neste kjøttdeigmiddag er det greit å sjekke om du steker kjøttdeig riktig.


De har et utrolig stort bruksområde i alt fra klassiske norske kjøttkaker til de mer eksotiske retter, og egner seg til å lage god mat raskt. Har du kjøttdeig eller karbonadedeig i kjøleskapet er middagen reddet. Oppskrift med kjøttdeig. For den spesielt interesserte males kjøttdeig i Norge stort sett med millimeter kvern - to ganger. I Sverige er det vanligere å bruke millimeter som gjør kjøttdeigen mindre grov.


I vanlig kjøttdeig er det prosent fett. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Dete er en enkel og rask måte å lage risotto på. Her brukes vanlig ris og smaken ligger i kjøttblanding. Prøv da vel, du vil ikke angre.


Til denne oppskriften trenger du porsjon grunndeig eller ferdig paideig.

Dette er en god middagspai som hele familien vil like. Her finner du oppskrift på paideig. Noe av grunnen er kanskje at kjøttdeig tåler mye smak, er lett å behandle og kan brukes i et utall retter.


Her har vi funnet frem oppskrifter på ti middager med kjøttdeig , du kan selvsagt bruke karbonadedeig hvis du heller ønsker det. SOL samler oppskrifter og artikler om mat og drikke fra de største matbloggene og matsidene. I denne ukas meny fra Studentkokeboka er kjøttdeig hovedingrediensen i alle rettene. Her kan du finne alt fra kyllingkjøttboller med spinatpasta til hotte kjøttboller og fylte paprika med kjøttdeig og ost.


Alle oppskriftene er beregnet til to porsjoner. Ha i kjøttdeig og stek på middels sterk varme til den får litt farge. Kna deigen med hendene til den blir enkel å forme til kjøttkaker. Denne sjokoladedrinken er umulig å si nei til Varm sjokolade er noe av det mest forførende som finnes og når den får et shot av krydret rom, gjør drikken enda mer godt. De beste oppskriftene med pasta.


Flere retter med kjøttdeig. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis. Det er nesten umulig å lage noe som ikke smaker godt med kjøttdeig.


Her har vi samlet nydelige gryter med gode smaker og som er fulle av næringsstoffer. Gryte-oppskriftene inkluderer kjøttdeig og Toro smaksrik base - i tillegg til masse grønnsaker og annet digg! Raske middager til hverdagsmiddagen eller helgekos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg