fredag 23. august 2019

Uke 32 gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Om barnet: Negler og lengre hår. I begynnelsen av denne uken er fosteret uker gammelt.


Kroppen vokser ikke like fort lenger, men hjernens vekst fortsetter i samme tempo.

Gravid uke symptomer. Urinblæren din blir klemt sammen av barnets hode, så sjansen er stor for at du flyr hyppig på toalettet både dag og natt. På svangerskapskontrollen skal du få vite hvordan barnet ditt ligger, og om hodet er festet eller ikke. De aller fleste legger på seg en god del nå, mange så mye som opptil kilo. Nå begynner du å bli tung, og tyngre skal du bli!


Når du er gravid i uke så skal barnet fortsatt doble sin vekt. I uke lider du kanskje av bekkenløsning, hemoroider og halsbrann. Les alt om graviditeten i uke 32.


Det kan ikke bevege seg så fritt som før, siden det er mindre plass i livmoren, og bevegelsene blir dermed ikke like store.

I tarmen tas det opp mineraler, som kalsium og jern, til dannelsen av henholdsvis skjelett og røde blodceller. Hvis magen din utsettes for sollys vil babyen reagere på. L Trykk mot ribbeina Å føle at barnet beveger på seg, er bare søtt, men det er ikke fullt så søtt når barnet setter en fot i ribbeina dine. Forsøk å ligge på siden eller bytt stilling ofte for å forsøke å få barnet til å flytte på seg. Du skal ha lagt på deg mange kilo innen uke , og det kan føles ganske tungt.


Blodvolumet ditt har økt med til prosent siden du ble gravid. Du opplever kanskje økende kortpusthet. Forklaringen er at livmoren nå presser på mellomgulvsmuskelen slik at lungene ikke klarer å puste inn så mye som før. Det kan hjelpe å ligge med overkroppen litt høyere i senga samt å spise mindre, men hyppigere måltid. Du er nå gravid i uke , og ditt foster er uker gammelt.


Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. For at du skal ha det bra under svangerskapet, vil du som gravid få tilbud om åtte gratis konsultasjoner hos lege eller jordmor,. Barnet tar stor plass og presser innholdet i brystkassen oppover.


Du blir lettere tungpusten når du anstrenger deg nå. Barnet øver seg på å puste og beveger brystet inn og ut. Det tisser og drikker rundt én liter fostervann i døgnet. Fettet under huden fortsetter å utvikle seg, og barnet legger på seg to kilo i løpet av de kommende åtte ukene.


Ansiktet og kinnene blir rundere.

Hvis det er en gutt, er testiklene nå klare til å vandre ned i pungen. Jeg har vært anti-sykemelding hele veien, mens legen min er av typen bra du står i det, men du skal ikke trenge å slite deg i hjel og husk at det er et liv etter jobb osv osv. De siste ukene har jeg jobbet og synes det har fungert godt. Men nå som jeg er langt på vei begynner det å bli tu. For den gravide har denne uken også en viktig frist.


Barnet vekt øker i uke med over 2gram fra uke til uke. Du er nå over halvveis i svangerskapet og kan etter hvert kjenne bevegelser utenpå magen. Fosteret har både våkne perioder og søvnperioder. Men nå var det ikke mange dagene jeg var gravid nedi der før lillegutt kom. Uansett når det gjaldt mat så spiste jeg ikke salat o. Passet på at kjøttet var godt gjennomstekt.


Hadde ikke problem med å spise og drikke ofte nok. Drikke vann fra flaske. Dette kan du forvente Barnet i 33.


Lærer raskt Ved dette tidspunktet kan barnet se de flytende omgivelsene, kjenne at det tar tak i en tå eller suger på en finger, kjenne smaken av fostervannet og høre dine hjerteslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg