torsdag 15. august 2019

Grønn utflod

Man har som regel rikelig, illeluktende, grønn -gul utflod og kløe, svie eller smerter i skjeden. Sopp i skjeden, også kalt candida, er svært utbredt og ubehagelig for mange kvinner. Man er først og fremst plaget av en ulidelig kløe i skrittet og skjeden, og behøver ikke å ha økt utflod.


Grønn utflod kan også forårsakes av klamydia, gonoré og trichomonas. Mens mange kvinner har ingen symptomer, kan en gonoré infeksjon forårsake intens kløe, en brennende følelse i skjeden, og du kan få en tykk gul eller grønn utflod. Normal utflod består av væske og avstøtte celler fra skjeden og livmorhalsen, og slim fra kjertler i livmorhulen. Det kommer mest utflod rundt eggløsningen.


Det er veldig viktig at vi har utflod. Utflod blir laget av små kjertler i livmorhalsen og slipper ut en væske som holder miljøet i skjeden stabilt. Misfarget utflod kan være tegn på mye rart. Sopp, infeksjoner, klamydia med værre ting. Så det er bare å komme seg til legen og si hva du sliter me så tar legen prøver og sender til dyrkning for å finne ut hva det er.


Er mange som går med infeksjoner og sykdommer uten å vite det fordi det enten ikke er, eller er lite symptomer. Det å ha utflod er et sunnhetstegn. Utflod er sekret fra skjeden, og det at du har utflod betyr at alt fungerer som det skal.


Skjeden er selvrensende, og utfloden er et resultat av denne prosessen, forteller sykepleier ved Sex og samfunn - senter for ung seksualitet Evelyn Simonnes. Har for tiden nesten grønn utflod , men det er det eneste. Noen som vet hva dette kan være?


Grønn utflod

SVAR: Hei P-piller gir ikke grønn utflod. Kvisetabletter kan ha noen bivirkninger, så du bør bestille time hos fastlegen og få undersøkt det. Det finnes bakterier som produserer en gråaktig utflod som lukter fiskeaktig, men dette er oftest en bakterie man ser hos voksne kvinner. Utflod fra skjeden som lukter vondt, klør eller kommer i unormale mengder er ikke normalt og kan skyldes blant annet infeksjon eller betennelse.


I vår veiviser kan du lese mer om ulike årsaker til unormal mengde utflod og når du bør ta kontakt med lege. Alle kvinner har i perioder økt mengde utflod , men det er forskjellig fra kvinne til kvinne hvor mye utflod hun aksepterer innen hun søker lege. Opp til menstruasjonen kan det være litt mer utflod enn ellers, og midt i perioden kan det være mer klart og slimete. Lyder fra skjeden, mye utflod , og tenker mye på penis i skjeden, normalt ? Er det normalt å få litt våt utflod fra penis 5-min.


Har svie og veldig mye utflod , sjekket for klamydia. Lukten er også vond på kjæresten s. Bakteriell vaginose gir gråhvit utflod med ubehagelig fiskelukt, som blir mer markert etter sex, men merkes ellers ikke av andre fysiske plager. Betennelse i skjeden kan skyldes trichomonasinfeksjon.


Da vil man se tynn, boblete, blek grønn eller grå utflod. Hvis det skulle vise seg å være dette, er det i. Og når man så er gravi så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten. Alt fra tynn og fargeløs til tykk og gul er helt normalt. AnonymBruker skrev: Naboen min banket på sånn sjaman-tromme i går, og jeg hørte hun messet og sang et eller annet.


Ett av ordene hørtes ut som navnet mitt, og i dag fikk jeg parkeringsbot. Parkeringsbota fikk du fordi du hadde parkert ulovlig. Hei Jeg opplevde akkurat at det kom to store klyser med grønn , seig (tørr seig, ikke slimete seig) utflod på papiret etter at jeg hadde vært på do i sted. Begge klumpene var som en femmer ca.


Hva kan dette være? Det luktet i grunnen ingenting, men er det skjedekatarr allikevel, selv uten lukt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg