fredag 30. august 2019

Postafen gravid

Lei av lang kø på apoteket? Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Jeg spiser endel postafen og er gravid og lurte på om det er noen som kjenner til eventuelle negative effekter dette kan ha på spiren. Jeg spurte legen min om dette forrige gang jeg ble gravid , for da var jeg utrolig dårlig.

Men hun skrev ut en resept på Afipran til meg, kvalmestillende. Hei Jeg og min kjære skal på en timers lang biltur til helga, også er jeg i litt dårlig form om dagene kan man si. Så jeg lurte på om det er trygt å bruke postafen mot bilsyke når man er gravid ? Nå er jeg gravid igjen og kvalm og spysjuk som bare det. Men jeg har ikke bedd om postafen enda. Jeg for min del blir kvalm av å være trett.


Jeg også har brukt postafen , det er tre år siden. Fødte en fin lita jente, og hun er pigg som en loppe hun!

Blir jeg gravid og kvalm igjen, så tar jeg postafen en gang til. Orker ikke å bare være kvalm hele tiden, særlig ikke nå når jeg har en til å tenke på. Hvis du er oppmerksom på denne faren, så kan jeg ikke se at dette skal være farlig i seg selv. Den første dosen tas en til to timer før avreise. Legemidlet kan gi nedsatt reaksjonsevne og konsentrasjonsevne.


Mange gravide med brekninger og oppkast plages også av halsbrann. Ingefær er ikke anbefalt hos disse kvinnene, da halsbrann er en vanlig bivirkning av ingefær og bruk kan forverre halsbrannplagene. Ingefær er heller ikke egnet som behandling hos gravide med alvorlig svangerskapskvalme på grunn av utilstrekkelig effekt (18). Graviditet och amning. Om du är gravid eller ammar, tror att du kan vara gravid eller planerar att skaffa barn, rådfråga läkare eller apotekspersonal innan du använder detta läkemedel.


Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Rådfør deg med lege eller apotek før du tar dette legemidlet dersom du er gravid eller ammer, tror at du kan være gravid eller planlegger å bli gravid. Jeg er anbefalt av legen å ta en halv eller en tablett postafen før kvelden og så en halv om morgenen for å unngå trøtthet.


Postafen ska inte användas tillsammans med alkohol. Og hvis du bruker den en liten stund så merker du mindre av bivirkningene:p afipran var tidligere anbefalt som andrevalg for gravide , men nå er det kun postafen som er anbefalt.

Hei Siri, har noen spørsmål jeg håper du kan svare meg på. Jeg er gravid i min uke snart og ble veldig plaget med kvalme fra uke fikk postafen hos fastlegen min som jeg har bare tatt en av ku. Når det gjelder postafen og gravide er dette helt greit. Det dreier seg om korte perioder og få tabletter.


Slikt sett er det ufarlig. I felles katalogen står det at fordeler skal veies mot risiko. Dette er ofte en formell uttalelse i slike bøker,men det ansees trygt å bruke det. Jeg ville anta at det var postafen som ble gitt på båten. Jeg kan ikke tenke meg at de ville dele ut noen annen.


Det har använts i många år vid graviditetsillamående och hade det varit en orsak till missbildningar hos foster så skulle man ha vetat om det. Generelt bør legemidler kun benyttes under graviditet dersom nytten av behandlingen for mor er større enn mulig risiko for uønskede effekter på fosteret. Selv om allergi i seg selv ikke er en livstruende tilstand og neppe påvirker fosteret negativt, kan det i høy grad påvirke den gravide kvinnens livskvalitet og eventuelle andre sykdommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg