torsdag 8. august 2019

Brio sprinkelseng

Brio sprinkelseng

Kjøp sprinkelseng hos trademax. Se utvalget vårt av sprinkelsenger her. Sprinkelsengene tilpasses barn i vekst. Du finner de orginale lekene til lave priser hos oss i Multitrend. Leker som gir mer enn bare glede Vår tenkemåte.


Brio sprinkelseng

Tidene endrer seg, men den måten barn leker og utvikler seg forblir den samme. Derfor har våre leker rene, enkle design som vekker barns kreativitet og fantasi samtidig som de stimulerer og støtter hvert utviklingstrinn. Ingarö fra Carena er samme modell som BRIO, sprinkelseng , Cot One men produsert i ny fabrikk med det nye navnet Carena.


Det er en praktisk seng som vokser med barnet. Sengens avtakbare sider gjør det enkelt å forvandle den til en daybed eller en junior seng. Med en høy- og senkbar bunn og stabile metall ben, kan du justere etter behov i øyeblikket. En god start på livet med en god sprinkelseng Etter hva som kanskje kan virke som bare en liten, liten stun er de små barna klare for å sove i sin egen seng. Kanskje går ferden fra foreldresengen først til en krybbe eller lignende, men før eller siden, er det sprinkelsengen som gjelder.


Brio sprinkelseng

Reiseseng for innendørsbruk passer barn mellom 2-år. En luftmadrass for små barn som passer perfekt til overnattinger, reiser og til barns overgang fra sprinkelseng til litt større seng. Vi har også luftmadrasser med avtagbart trekk, som er den perfekte campingsengen for barn mellom 6-år på alle innen- og utendørseventyr.


Akkurat som du vil ha en deilig seng å sove i ønsker barnet ditt det samme. En sprinkelseng er en perfekt seng å ha ved siden av din egen. Ofte er denne typen av seng justerbar og fungerer som en vokse seng, og du kan få babyen din høyere og lavere avhengig av hvor stor han eller hun er. Kan også dekke en del av en juniorseng eller voksenseng.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Stort utvalg og lave priser. Alltid lave priser og et stort utvalg! BRIO sprinkelseng i bra kvalitet og stand.


Den ene siden kan innstilles i to nivåer eller tas av så den kan stå i forlengelse av ens egen seng. Sengebunnen er justerbar i tre forskjellige posisjoner for å holde følge med barnets utvikling. I den øvre posisjonen har man barnet fra det er nyfødt til det er 4-måneder. Noen som vet hvor i Bergen man kan få fatt i Brio moon lux sprinkelseng eller noen som ønsker å selge en?


Jeg skal selge sengen min, men jeg er usikker på hvilken jeg har! Den ligner veldig på brio moon lux, og ble kjøpt på brio lekebutikk. Men, jeg ser ikke noe brio merke på sengen. Noen andre kjennetegn som jeg kan se etter? Barnemadrasser som tåler å bli brukt.


Vi har barnemadrasser i flere forskjellige modeller. Du kan blant annet få madrasser til barn fra merkene WELLPUR og DREAMZONE. Norges største leketøykjede!


Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg