torsdag 1. august 2019

Hekle bestemorruter teppe

Hekle bestemorruter teppe

Kjøp dine favoritter hos Ellos nå! Fine tepper til gode priser. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Denne siden ble sist oppdatert 23. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tepper. De aller fleste er gratis. Lær deg å hekle bestemorruter på få minutter!


Ta en titt på videoen og se hvordan du kan klare å hekle slike søte ruter! Snart kan du lage et lite teppe. Hvis du ikke kan å hekle fra før så kan du lære maskene her. Til bestemorruter trenger du bare å kunne luftmasker, kjedemaske og staver. Sett sammen til en ring med en kjedemaske i første luftmaske.


Hekle bestemorruter teppe

Lag to staver gjennom luftmaskeringen. Dette er nå det første feltet. La trådenden bli med i ringen slik at den. This feature is not available right now. Please try again later.


Sammenhekling HeidiRosen, pute og teppe. Bestemorruter med prestekrager. Løper i Hardanger-stil. Hekle raden helt ut,. Jeg foretrekker så absolutt å hekle dem sammen underveis.


Sommeren før hadde jeg heklet ca. Jeg heklet vel en 7-ruter til før det ble litt glemt bort. Heldigvis har lillesøster flere håndarbeidsterke kvinner på farssiden sin, så i fødselsgave fikk hun et nydelig gult teppe av søsteren til svigermormor.


Er litt fanatisk sånn sett, planlegger håndarbeidet i minste detalj, hehe :-P. Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp! Fest tråden med en kjm og hekle lm (= fm).


Hopp over siste fm. Alle som starter å hekle vet at en dag må de lage det essensielle bestemorteppet. Vi skal nå vise deg en annen variant av dette klassiske bestemormønsteret.


Varianten vi skal vise deg er mye enklere fordi mønsteret hekles som rader istedenfor ruter. Når man skal feste sammen bestemorrutene til et teppe , putetrekk e. Siden jeg ikke har brukt den samme fargen på den ytterste omgangen, velger jeg å hekle sammen rutene med hvit trå som jeg også har brukt i rutene. I dette babyteppe kommer en variant jeg har akkurat designet.


Hekle bestemorruter teppe

Hvorfor ikke hekle et koselig babyteppe i bestemorruter i ulik farger. Det er ei morsom rute å hekle. Har også funnet fram til en grei måte å hekle dem sammen etterhvert, slik at det blir mindre montering til slutt.


Montering er ikke min sterke side. Litt forskjellige størrelser på rutene, så jeg måtte hekle noe ekstra rader her og der for å tilpasse de til hverandre… :O) Teppet er heklet i diverse superwash ullgarn som passer til heklekrok mm. Når jeg en gang får egne barn skal jeg helt klart hekle et slik til hver av dem. Fargene jeg brukte i dette teppet var gul, mørkegrønn, beige og kremhvit.


Før jeg sydde sammen lappene la jeg de på gulvet i det mønsteret jeg ønsket. Selve drømmeteppet. Jeg har LENGE drømt om å hekle et teppe. I mai i fjor begynte jeg, uten særlig forhåpninger om å klare det.


For at det er en kjempejobb er det ingen tvil om. Så satte jeg i gang, valgte ut farger jeg syntes var fine sammen. Komponerte kombinasjoner med disse fargene, og heklet av hver. Nå har du en sirkel som er ca 17.


Vanligvis hekler man en taggekant ytterst og da blir det en perfekt størrelse… :O) Hva slags garn du bruker er uvensentlig, dette er en oppskfrift som passer til alle typer garn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg