torsdag 8. august 2019

Fly til billund legoland

Velg Flyreiser Etter Klimapåvirkning. Se Alle Avgifter Før Du Reserverer. Sammenlign På Tvers Av Hundrevis Av Flyselskaper. Sikre deg den beste prisen nå!


Slipp løs ditt indre barn – eller gi barna dine en unik opplevelse.

Legoland er et besøk som definitivt vil inspirere. Det er ofte mye sterk vind i Danmark, og derfor anbefales det at man pakker med seg en lett vindjakke også om sommeren. Du kan også kjøre bil hele veien, via Malmö i Sverige.


Dere kan også ta danskebåten over. Billund er familievennlig og verdt et besøk. Flyplassen ligger bare en ti minutters taxitur fra fornøyelsesparken, og innflyvingen er noe helt for seg selv.


Fra luften lyser LEGOLANDS primærfarger mot deg, og barna får en visuell smaksprøve på alt som venter.

Finn billige flybilletter til Aalborg med lavpriskalenderen vår, og bestill reisen din i dag! Rommene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og LEGO-gaver til barna, og som gjest får du gratis adgang til badstuen og treningssenteret. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Book Nu og Spar op til ! Fra Oslo lufthavn, Gardermoen kan du fly til en lang rekke destinasjoner over hele verden, enten du skal til Thailan Bergen eller Danmark. Den unike søkefunksjonen på Flyreiser. Du finner alltid de laveste prisene på flyseter til alle destinasjoner. På nye LEGOLAND Castle Hotel er hver eneste kloss stappfull med Lego-magi og fengslende eventyr om riddere, trollmenn og fjerne kongeriker! Bestill reise med DFDS til København, og bestill opphold der du selv måtte ønske å bo.


Opplevelsessenteret Lalandia har utrolige opplevelsestilbud for hele familien. Det samme gjelder for billetter til Djurs Sommerland og Fårup Sommerland. Det er fri adgang til Lalandias store badelan Aquadome, og til lekelandet Monky Tonky Land. Opplev den store verden i miniformat byggd av millioner Legoklosser.


En perfekt avkobling for store og små. Hadde det ikke vært for en liten fabrikk som lager plastklosser hadde nok aldri andre enn de som bor der tenkt over at stedet eksisterer. Hvis du bestiller en reise på et tidspunkt når Ticket ikke har mulighet til å skrive ut din billett, forbeholder Ticket seg retten til å, innen timer (eller førstkommende virkedag), komme tilbake til deg med prisforhøyelse eller tilbud om tilbakebetaling.

Og prisgunstige kroer fra Dansk Kroferie, barnevennlige campinghytter og fine ferieleiligheter i passende avstand fra parken. Her kan dere lese hvordan dere får koden til feriehuset, og om der er internettilgang, og i tillegg får dere svar på de fleste andre spørsmål som dukker opp når oppholdet nærmer seg. Bilferge via Larvik, Colorline-Express kjører til Hirtshals.


Båttur på fire timer. Fjordline ferge, fra Bergen, Stavenger, Kristiansand eller Langesund til Hirtshals. Torsdag har flyplassjef Jan Morten Myklebust innkalt til pressekonferanse på Stord lufthamn sammen med DAT. Vi kan love flere gode nyheter, skriv Myklebust i meldingen. Det er nettstaden Routesonline som melder om den nye sommerruta fra Stord.


Læs mere om de danske lufthavne. Der er ikke mange flyselskaber, som flyver internt i Danmark. Se også alle flyselskaber som. Nyt det tropiske klimaet i Aquadome og prøv vannskliene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg