mandag 5. august 2019

Bank i butikk dnb

Bank i butikk dnb

Refinansiere dyre lån. Sammenlign og søk med BankID. Låne uten sikkerhet. Søk direkte på nett med BankID. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! I Post i Butikk kan du utføre dine daglige banktjenester – innskud uttak, betale regninger og heve giro utbetalinger i nærmiljøet. Det er likevel viktig for oss å opprettholde et godt landsdekkende tilbud for den gruppen som ikke gjør det. Post i butikk -løsningen, opplyser personmarkedssjef i DNB , Trond Bentestuen.


Kiwi og Meny- butikker , samt enkelte Spar- og Joker- butikker over hele landet. DNB skriver at prosent av befolkningen. Omtale om DNB Bank : Bank i butikk - Omtale av Unni G. Les hva 3andre mener om DNB Bank og del dine egne erfaringer med banken på Bytt. DNB og Posten er opptatt av at det skal være tilstrekkelig med tid til å hjelpe både kunder og ansatte i butikkene over på den nye løsningen når den er klar.


Bank i butikk dnb

Siden andre banker ikke vil være med på å tilby kontanttjenester gjennom Post i Butikk , har DNB utforsket nye og alternative løsninger. Velger man å bruke bank eller post i butikk som DNB -kunde på nyåret, er dette enda dyrere: Her blir gebyret satt opp til kroner per uttak. Denne tjenesten blir borte fra og med 1. Bruk lånet til hva du vil. DNB fortsatt vil opprettholde post i butikk. Sett inn penger i kassen på butikken.


Kundene må da identifisere seg med bankkort og pinkode. Løsningen vil også være åpen for andre banker som ønsker en slik løsning. Gjennom bankkontorer, postkontorer, post i butikk , bank i butikk , telefonbank, nettbank, apper, mobiltjenester og internasjonale kontorer er vi tilstede der du er. Vi ser på det å møte alle kundene våre som mer enn en ferdighet, det er en kunst. Du skal alltid være trygg på at vi er tilstede, hver dag og når det gjelder som mest.


Det er rett og slett ikke så mange som har behov for å sette inn kontanter på konto lenger, sier informasjonsdirektør Even Westerveld i DNB. Ta ut kontanter kan man fortsatt gjøre overalt, poengterer han. De mener at antallet butikker og banker kobler seg på løsningen vil trolig øke.


Norgesgruppen løper ut 1. Jeg har lagt igjenn lommeboken min på jobb, og får desverre den ikke før mandag siden sjefen er den eneste som har nøkkel. Men jeg har jo penger på konto så om DNB har bani i butikk kan jeg ta ut penger der? Nå legger de også ned dette banktilbudet. Jeg skal med penger til bank i butikk. Er det andre butikker som har DNB i butikk ? Hva trenger jeg å ha med (i tillegg til penger naturligvis)?


Bank i butikk dnb

I tillegg er våre eiendomsmeglere fra DNB Eiendom til stede og kan gi deg hjelp og råd. Flaggskipene har lørdagsåpent og utvidet åpningstid på hverdager. Sjekk også ut vår daglige seminarplan på WWW.


Velkommen til en annerledes bankopplevelse! Finn eiendomsmegler Kundeservice.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg