torsdag 15. august 2019

Tips til julekort

Konvolutter inkludert i prisen! La alle problemer bli små og forsvinne. La dagene som kommer bli gode og fine. God jul til deg og dine. Det e ikke pakka og mat som e bæst.


Glem e-poster og ikke engang tenk på å sende en SMS.

Et personlig tilpasset kort er den eneste måten å sende en julehilsen denne julen. Send et julekort til vennene dine. Du kan lage mer uformelle julekort når du skal sende dem til de nærmeste vennene dine.


Du kan for eksempel skrive en intern vits som bare dere forstår, eller du kan ganske enkelt skrive en en artig julehilsen. Når du lager kort til nære venner kan du også leke deg litt mer med designet. Slik kan du bruke dine julekort. Til å starte me så er det mange ting du kan bruke dine hjemmelagde julekort til. Jeg tenkte å dele mine erfaringer med å lage julekort selv med dere, og håper det kan være til nytte for noen som leter etter tips eller inspirasjon til sine julekort.


Dette var forsiden på fjorårets julekort.

Da valgte jeg å ta bilder innendørs, og designet forside, innside og bakside selv. Skal du sende julekort , og er på jakt etter en passende tekst eller hilsen til kortet? Da har du kommet til riktig sted. Her kan du finne tips og inspirasjon til tekst som kan passe til din julehilsen.


Dersom du er ute etter et dikt til julekortet, kan du finne flere forslag til juledikt på denne siden: Juledikt. Trenger du inspirasjon til teksten på julekortet finner du her vår beste samling av kjærlige, varme og morsomme julehilsener. Så blir det litt enklere å sette ord på det man føler og tenker for de man er så glad i, på nettopp årets vakreste kveld - julekvelden.


Personlige julekort er in! Men i motsetning til tidligere er det nå flere og flere som lager sine egne, personlige julekort - med egne bilder. Det skyldes flere ting, men en viktig grunn er at digitalkamera og fargeskriver nå finnes i de aller fleste hjem. Dermed er det bare å la kreativiteten få fritt spillerom. Med ønske om at alle.


Vi ønsker dere også. Desember den er fløyet. Snart over alle husene. Det er kanskje ikke nødvendig med julekort til de du treffer til daglig. For å spare litt ti sier Roalkvam at julekort og bilder godt kan være masseprodusert.


Bilder av barna er alltid kjekt!

Da kan vi følge med hvor store de har blitt. Her er et morsomt alternativ til de klassiske dorullnissene! Julekort er en koselig juletradisjon.


Gjør det ekstra hyggelig i år, lag julekortene dine selv! Her finner du tips til hvordan du kan lage fine julekort. Tekst til julekort kan være vanskelig å komme på i en travel og hektisk førjulstid.


Her er noen tekster med inspirasjon til julekortene. Har du forslag om flere tekster til julekort så tips oss gjerne. Planlegger du å knipse bilder til julekort ? I dag deler jeg mine beste tips til fotografering til julekort – hentet fra boka vår JukseSuperMamma!


Tidligere pleide jeg ofte å scrappe julekort med bilder av gutta på – men det har jeg gitt litt opp, haha! Alternativ til de vanlige,. La pappa få pryde årets julekort alene!


Her har vi et eksempel - til inspirasjon eller skrekk og gru - velg selv. Kommer helt sikkert til å bruke begge versene som er referert her. Men er det noen som har tips til hva man kan skrive til dem som er alene? Passer ikke helt med god jul til deg og dine eller god jul til store og små når kortet skal til oldemor som bor alene, eller til den single.


Til julpakkene har vi flotte, personlige til -fra lapper eller julelapper som enkelte liker å kalle det. Disse får du både med og uten bilder. Etter måneder med hard innsats fra dine medarbeidere er det hyggelig å avslutte året med et flott bedriftsjulekort. Har ikke skrevet julekort på over år.


De siste jeg skrev var meg stor skrift. Orket ikke mer av det stresset så jeg ringte til onkel og tante i stedenfor og sendet sms til de andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg