tirsdag 20. august 2019

Countryfestival breim

Countryfestival breim

Norsk Countrytreff er eit av dei største kulturarrangementa på Vestlandet innan sin sjanger. Countryfestivalen på Breim samla mange folk i helga. Danseglade og musikkelskarar fekk med seg Vassendgutane, Ida Jenshus, Steinar Engelbrektson Ban Mark Chesnutt og mange fleire.


Countryfestival breim

Kjøper du billett på førehand får du:Raskare inngang til konsertane- mindre kø! Eiga innsjekkluke til camping med mindre køInnslepp til camping onsdag kveld 18. Du må påreikne noko kø.


Jan-Aril og Oddvar er klare for countryfestival. Meiner countrytreffet på Breim er eit språkleg knutepunkt. Sjå forskjellen på oppmøtet på hovudkonsertane. Sommeridyll på Dyrskuplassen Den 21. Nordens største countryfestival har de siste dagene vært fylt med over artister, et bredt utvalg av aktiviteter og rundt 23.


I år som i fjor arrangerer vi gratis linedance kurs både fredag og lørdag. Lasse, Monica og Kari Ann sørger for at alle som ønsker kan lære seg linedance. Om du er helt nybegynner, eller om du har prøvd før – så er alle like velkommen. Han har spilt med Johnny Cash, Ray Price, Willie Nelson, Johnny Bush og Glen Campbell.


Han har skrevet musikk for skrekkfilmer og turnert hele USA som gitarist i det legendariske punkbandet X. Du vil ikke gå glipp av Jesse Dayton! Endeleg kom eg meg te. Det er en stor glede for artistene å delta på denne konserten, som hvert år fyller kirken til siste benk. I tillegg til dette er det konserter på dagtid lørdag i Byrkjelo, Reed og Sandane sentrum. Stirling er ingen novise på cuntryfestivalen på Breim , han har vore med heilt sidan starten.


Countryfestival breim

Eg er eldste gjennverande utstillar. I år har han kvar einaste sommar reist frå festival til. I løpet av tredje helga i juli vil artistar og grupper stå på scena på fleire arenaer i heile kommunen. Billetten gir deg tilgang til konsertområdet begge dagene.


Festivalpass med camping inkluderer adgang til alle arrangement på festivalområdet samt camping. Konsertbilletter gir kun adgang til alle arrangement på festivalområdet. Tar av seg hatten for dokke!


Countryfestival breim

Our new desktop experience was built to be your music destination. Festivalen har utvikla seg til å bli eit kjempeløft for bygda, med 4friviljuge deltakarar, fortel Nils R. Norsk Fjordhestgard i Breim i Gloppen blir for åttande sommar på rad arena for Norsk Country Treff, som skjer 12. Sandal, primus motor for arrangementet. Gutta i Vassendgutane er klare for countryfestival på Breim ! Er DE klare, folkens? Send inn videotips.


Motta våre nyhetsbrev for å holde deg oppdatert når vi poster nye. Breim kyrkje er ei langkyrkje i tre som står på garden Re i Gloppen kommune. Kyrkja, som har 5sitjeplassar, vart vigsla 9. Fredrik Waldemar Hvoslef.


Arkitekt Håkon Thorsen laga teikningane. Gisle Fotland og Jonas Fløysland spelar opp på campingen på Breim. Dansefestivalen i Sel i Gudbrandsdalen er den største i sin sjanger i Norge. Den blir alltid arrangert i uke 28.


Her deltar de beste orkestrene og artistene innen danseban gammeldans og andre sjangere. I fem dager arrangeres det konserter, allsang, barneprogram, dansekurs og selvfølgelig dans på flere gulv under tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg