tirsdag 27. august 2019

Sko 80 tallet

Sko 80 tallet

Fri levering til Norge! Stort utvalg av herreklær. Shop dine favoritter hos Ellos nå. Fargerike øyenskygger er et varmerke fra - tallet. Leggvarmere med miniskjørt, leggvarmere med treningstøy, leggvarmere over sko og sokker - leggvarmere kunne brukes til alt på - tallet ! Konvoluttvesken ble en stor vinner på - tallet , og er det selvsagt fremdeles.


Sko 80 tallet

Vesken skal gjerne matche skoene - altså rosa veske, rosa sko. Savner du - tallet ? Slik får du -tallsstilen Blazer fra Le Mont Saint Michel, lemontsaintmichel. Bluse fra Second Female, str.


Bukser fra Le Mont Saint Michel, str. En eneste stor -talls-trip? Sko fra Sapatos, str. Selv om vi ikke vet hva filmen skal handle om ennå, er det i alle fall helt sikkert at vi skal tilbake til - tallet på en eller annen måte.


Sko 80 tallet

Se masse klestips lenger ned i saken. Og her er det ikke noe tull. Ut i fra de siste bildene fra filmsettet, er damene -tallsstylet til fingerspissene.


Skru tiden tilbake til - tallet der blant andre Tom Cruise, Eddie Murphy og Patrick Swayze i Dirty Dancing var de største stjernene. Sett på Abba og Bananarama og kom i ordentlig -tallsstemning mens du finner det perfekte kostymet. Ta en titt på våre -talls klær og bli inspirert!


I varme strøk går man barbent eller bruker sandaler og åpne sko , i den tempererte sonen brukes sko og støvler, og i arktiske strøk foretrekkes høyt, tett fottøy. Mange er derfor glade for at moten i dag ikke er like spesiell som tiåret da neonfargede klær og netting var helt innenfor god smak. Det er likevel det som gjør det ekstra morsomt å kle seg opp i klær fra - tallet. TALLET Tiåret da lykken var en pastellfarget milletjakke og en mus fremdeles var et dyr. Vi sang om røde ballonger og stakkars Jeanny som måtte slutte å leve på drømmer.


Klær som tåler ville leker. Varme og vindtette plagg i fleece. Kjøp sko i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil.


Skulderputer, syrevaskede jeans, dyreprint og powersuiten - vi ser store tendenser fra - tallet i dagens motebilde, dog i mer nedtonede versjoner. Dette er et tiår som handler om farge, størrelse og eksperimentering. Alternativt tights og leggvarmere, helst to par utenpå hverandre i forskjellige farger.


Vi har samlet masser av fete -talls kostymer. Skal du være rebellen Madona, pop-prinsen George Michael eller hva med klassiske -talls ikon som Michael Jackson. På - tallet gikk alle og slafset tyggis, spesielt merker som Digg, Hubba Bubba og, ikke minst TOY. Her er kjendisfrisyrene, som er så elleville at bare - tallet kunne ha produsert dem! Hva representerer - tallet og talls klær bedre enn skrikende rosa, grønn, turkis og aprikos?


Sko 80 tallet

Ingenting, eller kanskje gym med Jane Fonda, eller at hustelefonen hadde form som en hamburger? For 90- tallet er fortsatt lillesøsteren som ofte faller litt bakpå storebror - tall. Det kan i hvert fall virke sånn når man snakker med folk.


Alle som levde på - tallet , forteller i store ord om hvor bra det var og alt det førte med seg. Og man kan nesten glemme de ti årene som kom etter. Det gode - tall er ikke noe som vil bli glemt med det første! Det er ikke lenge siden - tallet , og mange husker fortsatt mye fra denne tiden.


Disko, glamour, hippie og bohemsk er bare noen av stikkordene som kjennetegner de ulike stilene som representerte det glade 70- tallet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg