tirsdag 6. august 2019

Konstante magesmerter

Magesmerter - hva kan det være? Det ligger mange forskjellige organer i mageregionen som kan gi smerter. Man skiller først og fremst mellom smerter fra magesekken og smerter fra tarmene.


Smertene kan være konstant tilstede eller komme anfallsvis. Hvordan kan det arte seg? Jeg har konstante magesmerter , hva kan det være? Er den første mensen på tur å komme da? Skulle fått mensen for dager siden, begynte på p pille da.


Konstante magesmerter. Det hele startet da hun og ektemannen bestemte seg for å få barn sammen. Like etter at Karoline sluttet på p-piller, begynte hun å få intense magesmerter. Jeg fikk mer og mer vondt i magen.


Ikke bare under menstruasjonen, men ved eggløsning og ellers i måneden. Mange plages med magesmerter , og årsakene til plagene kan være mange. Det skilles mellom akutte og kroniske magesmerter , og noen svar kan du også få ut fra hvor i magen smertene sitter. Luft kan være fryktelig vondt, men er ikke farlig i seg selv.


Det er nesten ingen grenser for hva magesmerter kan være tegn på. Vedvarende eller tilbakevendende smerter eller ubehag som er lokalisert til øvre del av magen. Ubehaget eller smertene kan ledsages av oppfylthet, tidlig metthetsfølelse, oppblåsthet, kvalme, brekninger, sure oppstøt og halsbrann. Livskvaliteten kan imidlertid påvirkes betydelig.


Jeg var for noen år siden på endoskopi og i følge urolog har jeg dessuten prostatitt. I sommerhalvåret plages jeg nesten ikke men så snart kaldere vær kommer kjenner jeg ømhet og oppblåsthet i nedre del av mageregionen. Vurdering av akutte magesmerter. Jer er en mann på år som har et spørsmål angående magesmerter. Har vært hos legen flere ganger, men får aldri noe skikkelig svar.


Har hatt konstante magesmerter siden tidlig i ettermiddag og de går jo ikke over. Føles som konstante menssmerter nederst i magen. Noen som har hatt lignende?


Slik jeg har fått det med meg, så er det mye lurere å fullføre alle studiene du begynner på. Kroniske magesmerter er ofte definert som konstante eller hyppig tilbakevendende smerter med varighet på minst 2-måneder. Ta eksamen og få det på vitnemålet! All utdannelse tar seg fint ut på jobbsøknaden uansett.


Noe av det dummeste man kan gjøre er å ikke fullføre studieåret, selv om man skal studere noe etterpå. Flere forhold kan gi symptomer på konstant raping og magesmerter. Raping er ofte gjort for å avlaste fylde og ubehag i magen. Tarmobstruksjon, Cøliaki, galleblæren sykdom, pankreatitt, laktose intoleranse, og inflammatorisk tarmsykdom kan være årsaken symptomer. Dette har pågått i en lang periode.


Det er veldig ubehagelig og det går veldig ut over hverdagen da det ikke er noe fristende å gå når jeg har smerter og heller vil ligge i fosterstilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg