torsdag 29. august 2019

Jentenavn liste

Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn.


I Liste over kvinnenavn med norsk opprinnelse er kun kvinnenavn med norsk opprinnelse inkludert, det vil si navn som er dannet etter norrøn tid.

Se også: Liste over kvinnenavn med norrøn opprinnelse. Spesielle jentenavn. Leter du etter spesielle jentenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en rekke uvanlige og sjeldne jentenavn. Kilde: Statistisk sentralbyrå.


Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn.

Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Alfabetisk liste over gutte- og jentenavn i Norge.


Sophia kommer fra grek og betyr visdom. Aiden kommer fra irsk og betyr flammende. Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack. For å lage den følgende listen over arabiske jentenavn bestemte vi oss for å skille mellom navnene som er trendy, klassiske, korte og til slutt av kjendiser av arabisk hærkomst. Vi håper at du skal bli inspirert og hjelper deg med å bestemme deg!


Trendy arabiske jentenavn og deres betydning 1. Graviditet og spedbarn – Kvinneguiden Forum Sjeldne, søte jentenavn ! Jentenavn Alt om jentenavn – Klikk. Babyverden Forum jentenavn på topp internasjonalt Susanne Kaluza NAVN : JENTENAVN Uvanlige jentenavn ! Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Jeg har postet et likt innlegg om guttenavn, og der var det en som nevnte jentenavnet Oleanna.


Det er vakkert, og jeg ble inspirert til å lage et likt innlegg om jentenavn.

Jeg leter altså etter de gamle jentenavnene. Sterke men feminine jentenavn en sjelden hører på små jenter i dag. Det flotte navnet man kunne tenke seg til gutten sin, viser seg kanskje å egentlig være et jentenavn. Vilje, som var navn på en gu får bare noen få gutter hvert år, men det er blitt vanligere for jenter. Det kommer kanskje av at foreldre ikke tenker på det som mytologisk, sier navneforskeren.


Hundenavn til tispe finner du her. Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine hundenavn til hann-hunden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg