mandag 26. august 2019

Dessert med is

Hundrevis av forskjellige restauranter. Crème brûlée er den perfekte dessert og med denne oppskriften kan du imponere stort. En enkel dessert som tilslørte bondepiker smaker ekstra godt med norske syrlige epler. I denne oppskriften bruker vi litt krydder som gir denne søte og syrlige desserten det lille ekstra. Her finner du flere gode oppskrifter på kaker og bakst!


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.

Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Velg gjerne en dessert som passer i forhold til sesong. For eksempel passer det godt med vaniljeis med granskuddsirup om våren, rabarbrapai eller rabarbrasuppe på forsommeren, jordbærfromasj eller hjemmelaget vaniljeis med friske jordbær i jordbærsesongen, plommeclafoutis om høsten og sjokoladepudding eller sjokoladefondant om vinteren. Himmelsk god smakskombinasjon!


Har du barn, kan de selvsagt kose seg med samme dessert , bare uten eggelikøren. Vi kan friste med oppskrifter på pudding, gele, desserter med frukt og bær, fromasj, mousse, is og sorbet.

En frisk og enkel dessert med smak av appelsin. Du kan lage den i god tid før middag, for den bør stå i kjøleskapet minst en time før servering. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Eller hvad med en fedtfattig dessert ? Og, ja, nogle gange skal det bare være chokoladekage eller en omgang skønne fastelavnsboller.


Lag en fristende dessert til glede for små og store. Start med sjokolade om morgenen, ta med sjokolade på tur, kos deg med kaker eller cupcakes eller gå for en dessert. Får du ikke bestemt deg for hva du vil lage er det lov å lage flere ting, eller spare en oppskrift til en annen dag!


Sjokoladekonfekt med granateple og pistasjnøtter – vakkert og godt samtidig! Med små grep kan du lage desserter som også gir kroppen litt mer å gå på. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her!


Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Tradisjonen med å avslutte et måltid med noe søtt er noe som følges verden over. Her giver han tips til dit brø en dessert der nærmest ikke kan fejle - og gode råd til din surdej.

Dessert – oppskrifter. Lette desserter på late dager. Om sommeren er det lett å leve - på alle måter. Med sol, lys og varme nyter vi aller helst det enkle og lette.


Hva med å avslutte med noe søtt, noe friskt, - veldig godt og kanskje ikke for mektig? Her får du noen flotte oppskrifter på deilige sommerdesserter. Noen ganger bare må man kose seg litt ekstra.


Det finnes masse kos i frukt og bær - spesielt til 17. Tips og oppskrifter på masse godt du kan lage, finner du her. Hvad er mere lækkert end at servere en hjemmelavet isdessert efter en vellykket middag?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg