torsdag 1. august 2019

Lage fløtegratinerte poteter

Lage fløtegratinerte poteter

Skrell poteter og skjær dem i tynne skiver. Smør en ildfast form. Legg i potetskiver og hell over fløte. Stek formen med fløtegratinerte poteter i ovnen på 200° C i ca. Legg ost på toppen og stek videre i ca.


Lage fløtegratinerte poteter

Slik lager du fløtegratinerte poteter raskt: Kok potetskiver møre i fløten. Tilsett hvitløk, salt og pepper. Ha alt i en ildfast form og dryss over ost. Sett formen til gratinering under grillen, eller ved 2°C i stekeovn, til osten er smeltet, ca.


Fløtegratinerte poteter. Her får du oppskriften som gjør det til en lek å lage. De deilige myke potetene som bader i fløte, hvitløk og ost er alltid populært for både store og små. For hvem liker ikke fløtegratinerte poteter ? Og disse fløtegratinerte potetene er de beste!


Lage fløtegratinerte poteter

De skal ikke være for tørre og de skal for all del ikke drukne i en fløtesaus – eller det synes iallefall jeg. Disse potetene er helt perfekte, og tenk, de er også superenkle å lage. Hvorfor ikke gi hele familien litt ekstra luksus en helt vanlig hverdag?


Denne oppskriften på fløtegratinerte poteter med hvitløk er den klassiske varianten, men tilsett gjerne litt hakket chili for mer spicy smak. Se video for steg for steg instrukser til perfekte fløtegratinerte poteter. Hasselbackpoteter er en smakfull og delikat måte å servere poteter på. Supertnbsp;tilbehør til alle typer stekt kjøtt.


Lage fløtegratinerte poteter

Ingrid fra MENY Lauget viser deg hvordan du lager hjemmelaget fløtegratinerte poteter. Hvordan lage fløtegratinerte poteter. Glem fløtegratinerte poteter , det er boulangère poteter (bakerens poteter ) du skal lage ! For selv etter så mange år med matlaging og så mange år som matblogger (10år) hender det at jeg kommer over en oppskrift som er så god at det er helt uforståelig at jeg aldri har vært bort i den før. Vi hadde dette til middag i dag, og da kom jeg på at jeg vil tipse om en ting. Nemlig å koke potene først i melk!


Selv om jeg lærte dette trikset for over år siden på hotellfagskolen, så gjelder det fortsatt. Det passer til det meste! Alle elsker fløtegratinerte poteter. Vi topper dem med hvitløk og parmesan.


Mettet fett er hardt, og er den typen fett kroppen kan lage selv. Poteter , saus og grønnsaker gjøres klart før kjøttet stekes. Velger du elg eller oksefilet, må du huske lenger steketid på grunn av.


I helgen var jeg på hyttetur med kusina mi, Ingri og vi bestemte oss for å lage noe ekstra godt for anledningen lørdag kveld - nemlig saftige kyllingbryst med fløtegratinerte poteter. Jeg har lagt ut flere typer fløtegratinerte poteter bakover, men dette er min favoritt selv om den ikke er helt klassisk. Jeg har prøvd å lage de på alle tenkelige måter, men kun på denne måten får jeg de krema potetene jeg ønsker.


Dette er også raskeste måten. Jeg lager alltid fløtegratinerte poteter med ekstra lett melk, jeg. Fløytegratinerte poteter er festmat som du gjerne kan lage klar dagen før servering. Ingrid Espelid Hovig deler oppskrifta ho har fått frå Bent Stiansen.


Få ting er så enkelt å lage , men smaker samtidig så godt som fløtegratinerte poteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg