onsdag 28. august 2019

Bryster som vokser

Bryster som vokser

Sheridans (23) bryster bare vokser og vokser – nå trygler hun om hjelp TRENGER OPERASJON: Sheridan Larkman bruker H-cup og har store ryggproblemer på grunn av bryststørrelsen sin. Thailandsk kvinnes fortvilte historie om bryster som vokser ut av kontroll. Se videoen som er den 8. Noen kvinner har bryster som ser ulike ut, og som har gjort det i mange år. Merker du derimot at det ene brystet begynner å se annerledes ut enn det andre, og at dette har skjedd i voksen alder, kan det være et tegn på brystkreft. Reager hvis det ene brystet plutselig begynner å skifte form.


Bryster som vokser

Har hørt om mange som ikke begynte å få ordentlige bryster før de kom i årene. Men i noen tilfeller vokser svulstene hurtig, og da er det viktig med snarlig diagnostikk og behandling. Kvinnene med slike hurtigvoksende svulster kan ha ganske tydelige symptomer, men dessverre ikke alltid. Man bør gå til legen hvis man merker forandringer i brystet som ikke er knyttet opp mot menustrasjonssyklus. Bryster veier ikke så mye som kan kanskje skulle tro.


Kjertelvevet erstattes med fett, noe som gjør brystene bløtere, i blant tyngre og mer formløse. Enkelte kvinner kan få store, tunge bryster som kan gi alvorlige helseplager. Det kan dreie seg om eksem, kløe og sopp i hudfoldene under brystet , gnagsår etter BH-stropper på skuldrene og også rygg- og nakkeplager. Det anbefales bare at du fortsetter med egenkontroll, og tar fornyet kontakt med lege dersom det dukker opp nye kuler, eller dersom den gamle kulen tydelig vokser.


Bryster som vokser

Behandling av godartet kul i brystet. Som regel er det ikke behov for behandling dersom det er avklart at kulen i brystet er godartet. Puberteten kan virke voldsom og din egen kropp kan virke fremmed. Men i virkeligheten er du bare i ferd med å bli enda mer deg. Kirtlerne ( som udgr af brystet ) vokser som flge af hormonpvirkning.


Alle jenter fr pupper, noen fr store, noen middels, andre fr sm. Det er også viktig å forstå at de fleste klumper i brystene er ikke kreft, de er godartete svulster. Godartet bryst svulster er svulster som vokser unormalt, men de har ikke spredt seg utenfor brystet , og de er ikke livstruende. Noen godartet brystsvulster kan øke kvinners risiko for å få brystkreft. Er redd for at det er kreft.


Jeg har små bryster og ønsker at de vokser litt til. Selv etter menopausen kan kvinner få ømme bryster , spesielt hvis de tar hormontilskudd. Kjertlene ( som utgjør to tredeler av brystet ) vokser som følge av hormonpåvirkning under graviditet og menstruasjonssyklus. Dette er såpass tidlig og sjeldent at det ble nyhetsoppslag og det hele. Penest bryster får med andre ord normalvektige som ammer og så bruker lang tid på avvenningen.


Grunnen er at brystene vokser og alt strekker seg når du er gravid. Hvis det plutselig skjer i voksen alder skald det, som alle inndragninger i brystet , utredes med tanke på alvorlig sykdom, sier Klæboe Faleide. Dette kan nemlig være et tegn på blant annet brystkreft.


Bryster som vokser

Til utredningen brukes en trippeldiagnostikk bestående av mammografi, ultralyd og biopsi, dersom legen mener det er nødvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg