tirsdag 20. august 2019

Oppskrift på babyjakke

Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Strikkes i 2-tråds merino lammeull, silkeull eller angoraull.


Klassisk oppskrift på god babyjakke. Modellen strikkes i ett stykke fra framkant til framkant, kalles også vendejakke fordi halsringningen lages ved å vende før man kommer til enden av pinnen. Her har jeg brukt naturfarga silkeull som grunnfarge og strikket stripene i 2-tråds merinoull. Rillestrikket babyjakke ble til, og her kan man selv velge om man vil strikke kort eller lang versjon. Merk at vi har brukt pinnenr i vår oppskrift på babyjakke.


Gratis oppskrift på babyjakke. Nøstebarn deler oppskrift på denne nydelige jakken. Jeg fant ingen oppskrift på nettet og bestemte meg for å lage min egen versjon. Oppskriftene er i størrelser fra 0-mnd.


Har oppskrift kun i denne ene str, men dere får legge på noen masker om dere ønsker den større. Dronning Maud Gift med kjæresten min. Babyjakke og lue til gutt. Vi har sammen tre barn: Leopold (4) Maud (3) og Cornelia født mars i år. Hjemmeværende husmor som er litt over snittet intressert i strikking, interiør og mat.


Har et lidenskapelig forhold til kaffi og sjokolade! Teppe i dominostrikk. Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Endelig en rynkekrem som virker.


Super side med linker her… finner alltid noe spennende! Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Vi leverer dette hjem til deg på 1-dager. Du finner også informasjon under hvilke strikkepinner og evnt hvilket tilbehør du trenger til dette nydelige plagget. Jeg var innom en garnbutikk og falt pladask for garnet alpaca bouclé fra drops og tenkte at dette blir en god og myk babyjakke.


Oppskrift på babyjakke

Strikkeverden - Flott oppskrift p babyjakke hos Hekle og. Hver dag legger vi ut tips om en slik oppskrift. I vre oppskrifter kan variere, avhengig av typen plagg og fasong. Her får du en strikkeoppskrift på en babyjakke med lue.


Den er strikket fritt etter en gammel oppskrift. Mai, garn på tilbu lange og lyse dager og sånt n. Heklede elefanter i lang, lang rekke. Garnsalg hos jorunsgarn.


Oppskrift på babyjakke

Hyggelig tilbakemelding fra hyggelig kunde. Ofte står det jo oppgitt hel lengde på plagget i oppskriften , så da kan man jo prøve å planlegge litt. Fargen var ikke lett å fange på bilder, riktig farge er mørk gammelrosa.


Jeg har selvsagt gjort noen endringer, kan jo ikke ha på meg at jeg er en mønsterslave.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg