tirsdag 12. september 2017

Sjokolademuffins med glasur

Muffinsdeigen inneholder rømme, som gjør sjokolademuffinsene ekstra myke og saftige. Jeg kjenner at jeg egentlig er så gammeldags at jeg liker å kalle alle småkaker som stekes i muffinsformer for muffins. Sjokolademuffins eller sjokoladecupcakes. Men du må gjerne kalle disse herlige små sjokoladekakene for cupcakes.


For med denne sjokoladeglasuren på toppen, passer de jo inn i den kategorien.

Hva med å overraske besøket med sjokolademuffins toppet med krem og glasur ? Oppskriften er enkel å bake med Airfryer og gir et resultat med nydelig smak. En kreativ og stilig dessert som vil imponere de som smaker den. Med sjokolademuffins er du garantert suksess.


Smelt sjokolade og smør i en kjele ved svak varme. Smør glasuren på de avkjølte muffinsene og pynt gjerne med søt kakepynt, for eksempel blomster. TIPS: Du kan hakke sjokoladen fint i kjøkkenmaskinen ved å bruke hakkekniven.


Husk at du først må brekke sjokoladen i biter.

La muffinsene avkjøles på en rist. Glasuren er den samme jeg bruker for bananmuffinsene, oppskriften finner du HER. Saftige sjokolademuffins som er superenkle å lage. Toppet med en deilig sjokoladekrem smaker de knallgodt til en kopp kaffe. Avkjøl muffinsene helt før du pynter de med valgfri glasur.


Min favoritt av lyse sjokoladesmørkremer, den samme som jeg benyttet denne gangen, finner du her. Den er veldig go smakfull, mild og luftig. Sprøyt på glasuren og pynt gjerne med non-stop eller annet fargerikt strøssel. Farsdag trenger ikke bety gaver i lange baner. Men noen deilige sjokolademuffins med chili og nøtter er nok ikke å forakte.


Pynt kakene med krem eller melisdryss. Servert sammen med rykende fersk kaffe og noen hyggelige or blir dette en fin og smakfull måte å feire pappa på. Sunne, saftige sjokolademuffins med sjokoladeglasur. Påfør glasuren mens du snurrer muffinsen til du har fått tre nivåer med glasur.


Lag hvit sjokoladekrem. Del en sort Non Stop i to for å lage øyne og bruk en hel Non Stop for å lage munn.

Jeg er sikker på den hadde blitt populær! Enn så lenge lar hun meg dele oppskrifte med dere. Disse muffinsene er frie for gluten og kan enkelt lages uten raffinert sukker om du velger en hvit melkesjokolade til glasuren som ikke inneholder sukker. Jeg kjøper hvit dronningsjokolade og lar det stå til.


Så mye glasur orker man uansett ikke. I tillegg til fukt gir det en dyp farge og konsistens, samt at det utfyller sjokoladen med et hint av nærhet til jorden. De fleste vil aldri klare å gjette hva du har hatt oppi. I denne oppskriften lager vi sjokolademuffins med rødbeter og kremost. Disse to ingrediensene er hemmeligheten bak disse ekstra saftige og myke sjokolademuffinsene.


Innlegget inneholder annonselenkerHei! Muffins er en vinner i barnebursdag, og umulig å bli lei. Her er det ingen oppskrifter som ender med kjekke anvisninger som tegn en Spiderman med glasur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg