torsdag 21. september 2017

Grønnsakssuppe diett

Her gir vi deg oppskriftene på smakfulle og sunne supper som hjelper deg å gå ned opp til tre kilo på en uke. Suppekuren er ikke noe du skal leve på i lengden, men den fungerer bra for deg som trenger litt starthjelp. Dietten sies å gi deg en vekredusjon på mellom 2-kilo i løpet av kun en uke.


Sylehusdietten er en diett mange velger å benytte seg av ved rask vektnedgang eller som en kickstart på en annen diett. Prinsippet er her å bytte ut vanlige måltider til fordel for suppe og dietten er satt til å vare i kun dager.

Med en grønnsakssuppe diett , trenger du ikke å nekte deg noe. Du kan spise regelmessige carte måltider som du vil i løpet av dagen. Velsmakende variant av en grønnsakssuppe.


Med grønnsaksbuljong får du lett en vegetar-middag hele familien vil digge. Kutt opp grønnsakene og kok alt sammen. Jeg brukte en stavmikser for å lage pure av suppa, etter at grønnsakene er kokt.


Dette gjør at suppa ikke blir kjedelig, pluss at den da kan helles på termos.

Den er kun ment som et utgangspunkt. Du må for all del ikke la anledningen til å lage denne fantastiske suppa gå fra deg fordi de ikke har pastinakk på butikken! Da tilsetter du bare tilsvarende mengde med en annen rotfrukt.


Slik vil du opprettholde vekten på en god måte. Dersom du har nyreproblemer eller diabetes, bør du unngå denne dietten. Folk med slike sykdommer, trenger en mer balansert og komplett diett.


Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Jeg har f¨ått denne kuren av en venninne som jobber på sykehus,den brukes av pasienter som må gå ned kilo før operasjon. Den består av en suppe man spiser mye av gjennom en uke og i tillegg en diett som må følges. Hvorfor spise grønnsakssuppe , hvis du er på en diett for å gå ned i vekt?


Spesielt vil dette grønnsaksuppe være svært nyttig for å gjøre en diett , fordi det er blant de matvarer som tar bort sult fordi den har en høy verdi av metthet. Den satiating kraft av grønnsakssuppe kommer fra rike ingredienser av fiber. En diett som har vært populær i enkelte treningsmiljøer er å kle seg i plastfolie under treningsklærne.


Dette gjør naturlig nok at du svetter mye mer, noe mange tror gjør dem slankere.

Denne suppa kan variere i det uendelige avhengig av hva du har i kjøleskapet og hvilke grønnsaker du liker. Du kan også tilsette pasta, ris, kikerter, linser eller bønner for å gjøre den drøyere, chili og hvitløk for å gjøre den hottere eller en fløteskvett for å gjøre den mildere. Frukt og grønnsakssuppe Diet En suppe diett er en rask og sunn måte å kaste pounds. Ikke bare er det bra for vekttap, men i motsetning til andre dietter, lar suppe diett du spise så mye du vil, så lenge det er sunt, hjemmelaget suppe.


Hva er vel bedre enn en varmende grønnsakssuppe på litt grå og sure dager. Rotgrønnsaker gir deg i tillegg bl. Kok dobbel porsjon og frys ned til senere. Bruk høstens gode grønnsaker sammen med kjøttpølse i biter og buljong. Oppskrift på varmende grønnsakssuppe med pølse.


Server gjerne med nystekte rundstykker. Bedre enn dette blir ikke en vegetarisk layer taco dip. Ifølge ernæringsfysiologen bør du som går på lavkarbodiett få i deg omkring 5gram grønnsaker, frukt og bær hver dag, i likhet med hvis du ikke går på diett. Dette er for å sikre deg din daglige dose med vitaminer, mineraler og antioksidanter, sier hun. Se Lise Finckenhagens gode oppskrift på grønnsakssuppe med rotgrønnsaker.


Deilig og sunn suppe - enklere blir det ikke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg