tirsdag 12. september 2017

Babyklær strikk

Frakt kun 5- Gratis innpakning. Strikk til barn Setoso. Design by Marte Helgetun så dagens lys 30. Det startet med en enkel blogg,.

Ja, så er vi så vidt kommet i gang med en side for babyklær. Vi vil forsøke å oppgradere noen av dukkemønstrene eller deler av dem til babystørrleser.

Dette har jeg kalt Lykke etter den lille piken på bildet. Denne gangen har jeg valgt å strikke et helt nytt sett til baby. Velkommen til DROPS Design!


Passer både til gutter og jenter, og du velger fargen helt selv.

Garnpakken inneholder oppskrift og alt garnet du trenger for å strikke genser og lue. Her finner du mer enn 120. Garntypen er det Zarina – et italienskt kvalitetsgarn i myk og elastisk 1 merinoull som kan maskinvaskes.


Både design og garn er eksklusivt for Bluum.

Vi selger i bøtter og spann av barneklær til barnehagebarna så i denne kategorien finner du masse favoritter til barn fra 0-år fra blant annet Joha , Hust and Claire , Reima , Name it og Kivat. Babyklær 0-år - Gutt og Jente Hos Småungene. Bente Presterud Røvik er designer innen strikk og hekling. Bente samarbeider blant annet med garnleverandører og ukepressen.


Tidligere i år kom Klompelompes sommerbarn, og nå er oppfølgeren Klompelompes vinterbarn i salg. Test ut denne gratis strikkeoppskriften på strikket body til ditt lille nurk. Jeg er en utålmodig og lærevillig hobbystrikker. Har en sinnsykt tøff Singer symaskin kjøpt på loppis fordi den var så fin og lyseblå.


Prøver innimellom å hekle. Til hårstrikker, nøkkelsnor, i løpeganger eller til oppheng av pynt kan du f.

Har til en hver tid omlag ti påbegynte prosjekt liggende rundt omkring. VELKOMMEN TIL MIN NETTBUTIKK HER PÅ EPLA STRIKKESTUGU Eg held til på ein fjellgard i Hallingdal. Derfor har vi under denne kategorien samlet klær laget av de mykeste materialene som er snille mot ditt barns hu og som klarer alle de utfordringer hverdagen måtte bringe.


Vi fører et stort utvalg av barneklær på nett. Vi vet at komfort er like viktig som stil når du skal kle ditt barn. Rask levering og lav frakt. Våre oppskrifter sendes per post.


Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Vis som Grid Liste. På neste pinne regulerte jeg maskeantallet til 1m = masker som skal økes på denne omg.


En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg