onsdag 20. september 2017

Muffins med skinke og ost

Oppskrift på gode og saftige muffins med ost og skinke. Matmuffins er fine å servere til lunsj, ha med ut på piknik eller som et langt spenstigere innslag i matpakken enn tørt brød med leverpostei. Her er oppskriften du trenger for å lage saftige, smakfulle grove muffins med ost , skinke og spinat. Jeg kunne også ha kalt de restemuffins, for her kan du virkelig bruke opp det du har av grønnsaks-, ost - og påleggsrester fra kjøleskapet.


Matmuffins med gulrot, squash, ost og skinke Disse muffinsene er perfekt å ha i sekken.

Osten gjør dem ekstra saftige, og sammen med skinke , squash og gulrot smaker de kjempegodt. Bruk gjerne grunnoppskrifta og fyll med det fyllet du måtte ønske. Hugs å bruke glutenfritt havremjøl og havregryn for heilt glutenfri matmuffins.


Proteinrike, grove, mektige og knallgode! Kanskje desse frister som turmat på neste langtur. Tilsett ost og skinke i strimler. Pass på at papirkanten er over formene.

Riv osten eller bruk ferdig revet. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Sådan laver du muffins.


Tænd ovnen på 2g. Pensl muffinformen med lidt af det smeltede smør. Skjær opp skinke og grønnsaker som angitt, og riv osten. Bland skinke og ost i. Finn frem og mål opp de øvrige ingrediensene. Visp raskt sammen egg, melk og olje.


Ha alt det tørre i en liten bolle og rør sammen. Rør deretter melblandingen inn i det våte. Smak til med salt og pepper.


Saftige, mettende og smakfulle muffins med ost , skinke , linfrø og solsikkefrø.

Disse fyldige og saftige glutenfrie matmuffinsene er fylt med ost og skinke , og er et smakfullt alternativ for deg som ikke tåler gluten. Perfekt som et sunt mellommåltid eller lunsj. De er laget med grov melblanding, metter godt og er geniale å ha med i nistepakken. Ha ost og skinke oppi bollen med det tørre og bland det godt inn.


Hell eggeblandingen over i bollen, og rør alt lett sammen med en skje. Fordel røren mellom muffinsformene. Stikk de små brokkolibukettene nedi, og topp med litt ekstra gulost. Ost og skinke - muffins Dette er første gangen jeg prøver meg på salte mat- muffins , og disse ble utrolig gode. Friske og syrlige mini muffins med sitron,.


Horn med ost og skinke smaker aller best samme dag, men får du noe til overs, kan du putte dem i fryseren. Da er det greit å tine de frosne bollene i ovnen og eventuelt legge på litt ekstra ost for å få god osteskorpe. Visp egg og melk, tilsett ost og de andre ingrediensene.


Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt. Stek omelettene midt i ovnen i ca. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.


Grove muffins med skinke og ost 9. Spisestuen kommentarer Det er en hyggelig hapser at få med i sin madpakke #128578; Ud over at de smager godt, har de også en fornuftig sundhedsværdi, så jeg synes bestemt, at man kan give sine poder sådan en med i madpakken med god samvittighed. Sommerferien nærmer seg ubønnhørlig slutten og både jobbstart og skolestart står for tur. Da gjelder det å krydre hverdagene med noe hyggelig og godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg