torsdag 7. september 2017

Leie slott i danmark

Bestill ditt perfekte feriehus med best pris garanti. Slott over hele verden. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


På denne siden finner du ekstra store feriehus som du kan leie til for eksempel firmafesten, firmaturen eller en hyggelig weekend med massevis av venner. I mange år var de rojale kamrene forbeholdt konger og adelige, men i dag er mange slott og herregårder innrettet som leieboliger, så du kan nå leie ditt helt egne slott.

Vores boliger kan danne en eventyrlig ramme for jeres næste ferie, bryllup, konference eller familiefest. Bo som konge og dronning i herskapelige omgivelser. Flotte rom og gode restauranter med nydelig mat og vin.


Luksushusene har svømmebasseng, bobleba sauna og aktivitetsrom med mange morsomme aktiviteter. Ferie betyr først og fremst frihet, avslapning og samvær med familie og venner. Liste over slott er en alfabetisk over slott etter land og navn.


De aller fleste av dem er åpne for offentligheten.

På noen av dem kan du til og med overnatte. Så gjør deg klar for en kongelig rundtur! Danmark og på den svenske øya Öland. Tenk deg en helg med venner på et slott i Skottland. Eller hva med et bryllup på et middelalderborg i Frankrike?


Rundt omkring i Europa finnes det slott som man kan leie over en kvel dag eller uke. En sida om danska slott och vilka historiska händelser som utspelats på dem. Amalienborg Hovedstaden. Klik på kortet eller udfyld navn el.


Vi har feriehus i alle prisklasser. Samtidig er det perfekt hvis man vil på en bilferie, og ikke måtte reise langt. Skal du på ferie med barna? Da er feriehus det optimale feriestedet. Har du alltid drømt om å bo på et eventyrslott?


Nå har du endelig sjansen. Airbnb har en liste over gamle slott som du kan leie.

Alt fra et Game of Thrones-inspirert slott til et slott som. Det er noe kongelig over Nord-Sjælland. Lei feriehus med pool og få badevær året rundt. Nyt en slottsweekend eller herregårdferie med historie, god mat og vakre omgivelser.


Vi anbefaler en slottsweekend og all sin. Lag måltidene selv og slapp av. De fleste uteleieboliger og sommerhus har hage hvor du kan grille å kose deg. Tenk litt ut av boksen når du skal leie feriebolig.


SLOTT : Drømmer du om å. Samtlige av disse er åpne for besøkende og byr på overnatting, kulinariske matopplevelser, aktiviteter og skjønnhetsbehandlinger. Selv om det i Sverige ligger mange slott og herregårder som ligger spredt over hele landet, finner du de fleste i sør og vest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg