tirsdag 26. september 2017

Hva betyr navnet jonas

Jonas er et mannsnavn avledet av det greske navnet Ionas, som kommer fra det hebraiske navnet Jonah og det hebraiske ordet jona, som betyr due. Det er mye brukt i Skandinavia. Skrivemåten på islandsk er Jónas. Jonas er et oppkallingsnavn etter profeten Jona, nevnt i Det gamle testamente i Andre kongebok og i Jonas bok. Navnets betydning Jonas - Hjem Her finner du informasjon om betydningen og opprinnelsen til navnet Jonas.


Profeten Jonas - Bibelsk Tro Hva er det som gjr at en ikke tror p historien om Jonas som en virkelig historie? S hva er det egentlig med Jonas ? Navnet Jonas , hva betyr Jonas , hva navnet betyr , betydning af navnet Jonas. Hva betyr det å være datadrevet? HVA BETYR NAVNET DITT?


Statistikk over navn på alle personer som er folkeregistrert i Norge. Alle navn med mer enn tre navnebærere gir treff i navnesøket. Som foreksempel betyr Linda vakker, og David betyr å være elsket.


Hva betyr navnet jonas

Du vet kanskje hva ditt eget navn betyr , men det kan være artig å kikke i navnelister for å se etter venner eller familiemedlemmers navn. En engelsk form av det irske navnet Muadhnait, som er dannet av de irske ordene muadh, go og en diminutiv endelse. En transkripsjon av det arabiske navnet منى som betyr ønsker.


Muna og Mouna er andre transkripsjoner av samme navn. Et indisk navn som på sanskrit betyr alene. Emilie betyr rival eller vennlig.


Jentenavnet er en variant av Emily, som er en feminin form av Emil, som kommer fra det romerske navnet Aemilius, som er utledet fra det latinske ordet aemulus som betyr rival, men navnet kan også bety vennlig avhengig av den latinske konteksten. Betyr selve navnet Jonah ulykke? På navneguiden her inne står det at det betyr due.


Forresten, jeg syns Jonah var et pent navn. Selv har jeg tenkt på Nathaniel, skulle det være en gutt (selv om jordmor mente at det så ut som ei pike). Vet du hva navnet ditt betyr , og hvor det kommer fra?


Og passer det til din personlighet? Navnet mitt har to opprinnelser, og betyr to ting. Tenker litt at fred er et ord som passer godt for meg, da jeg er den m. I dag betyr disse noe mindre, men p listen over navn med sterkest vekst finner vi. Heiagjeng p 1blir med Thea til MGPjr-finalen -Harstad Tidende 4. Norrøne navn Liste over norrøne kvinnenavn Liste over norrøne mannsnavn Tilbake til den alfabetiske oversikten. Thea og Jonas er rets navn Hva skal barnet hete?


Samiske navn – Stor alfabetisk oversikt over samiske guttenavn. Leter du etter samiske guttenavn? Da har du kommet til riktig sted!


Og hva betyr så våre mest kjente politikeres navn ? Erna - Alvorlig (fra tysk eornost) Siv - Brud (norrønt) Knut Arild - Knute-hersker (norrønt knútr knute, og Arild hersker) Jonas - Due (fra hebraiske yonah) Trine - Ren Jens - Gud er stor Her kan du se hva ditt navn betyr. Foreldre som vil velge mytologiske navn , bør undersøke hva de mytologiske figurene er kjent for og hva navnene betyr. De bør også se etter hva navnene kan ha vært knyttet til senere. Blant annet var Laverna gudinne for tyver og Lucifer, som opphavelige har positive betydninger, har senere i kristen tradisjon vært brukt om Satan, sier Utne. Finn ut hva ditt navn betyr her.


Mitt navn betyr liten, ydmyk. Kommer fra det norrøne navnet Páll, en form av Paulus. Pål i Norge, og de fleste er omtrent like gamle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg