torsdag 14. september 2017

Raske middager

Raske middager

Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Her finner du hundrevis av raske og enkle middagsoppskrifter på under minutter. Blomkålsuppe er en rask middag som faller i smak hos både barn og voksne. Rask middag på under minutter Vi gir deg enkle og raske middagstips som består av bare varer, og som er ferdig på under minutter.


Raske middager

Det finnes mange kjappe middager som kan lages på under minutter. Det kan være en god wok med strimlet kyllingfilet, svinefilet eller biffkjøtt og en pakke wokgrønnsaker eller en pytt i panne med rester fra gårsdagens middag. En rask gryte smaker også godt. Middagstips: Ti raske middager på minutter Enkel kremet pastasalat eller en mettende minestronesuppe: Det er mye godt du kan lage på en halvtime.


Her har vi samlet ti oppskrifter på middager som kun tar en halvtime å lage. Derfor skal vi her dele eksempler på raske middager for vekttap. Eg veit mange av dere lesere er prega av tidsklemma og at middagen ofte kan vere en utfordring. Nordmenn vil ha sunn, rask og variert middag , men vi ender som regel opp med de samme usunne middagene uke etter uke. Kanskje på tide med noen nye sunne og raske favoritter?


Nordmenn flest har et begrenset antall middagsretter på repertoaret. De fleste har faktisk ikke mer enn ni til tolv middagsretter som vi lager igjen og igjen – og igjen. Denne suppen kan du lage som rask middag til hverdags. Pynter du med parmaskinke eller en scampi, blir det en lekker forrett.


Enkle middager barn elsker, og som du kan lage store porsjoner av. Ovnsstekt kylling, pasta basta, superkjapp hverdagslapskaus, chili con carne, tomatisert supersuppe og fisk i form. Det store spørsmålet hva skal vi ha til middag i dag? Svaret finner du kanskje blant disse gode, enkle og raske oppskriftene på hverdagsmiddager.


Raske middager

Raske middager med egg Sist oppdatert: 16. OPPSKRIFT PÅ HUMMUS: Det er godt, enkelt og passer til veldig mye. Middag som kan lages på under minutter kommer godt med i en hektisk hverdag. Her er tre tips til raske middager som både er smakfulle og enkle å lage med få ingredienser. Mange er også raske , men om de tar lengre tid er det gjerne koke- eller steketid som kun er ventetid.


Se på tids-estimatet på oppskriften for å se om det også er raskt å lage, om sulten banker på døra! Salaten passer også godt til middager med fisk, svinekjøtt, kalkun eller kylling. Ildfast i fisken Etter forretten må man ha hovedrett. Denne er rask og sunn, og barn liker godt fløtesausen. Vennligst la dette feltet stå tomt.


Raske middager

Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg