tirsdag 19. september 2017

Oppskrifter smoothie

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett.

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. En søt, frisk og veldig populær smoothie proppfull av smak fra jordbær. Lag dobbel porsjon, for her går det unna! Søk blant oppskrifter. Smoothies Iskalde smoothies passer perfekt til frokost, etter trening eller som et mellommåltid.


Smoothies smaker ikke bare kjempegodt, de er også fulle av viktige næringsstoffer som kroppen trenger. Grønn smoothie med avokado. Matblogger Anita gir deg oppskriften på enkel smoothie med tre forskjellige nivåer etter smak.

Har du ikke prøvd grønn smoothie før kan du begynne med den milde versjonen, og deretter kjøre på med avokado - den gir nemlig en go kremet smak. Klikk her for oppskrift. Dette bør du bruke når du lager sunn smoothie. Hvem har sagt at smoothie kun skal inneholde frukt og bær?


Faktisk burde du alltid prøve å få med både fett, fiber og fruktsukker hver gang du lager en smoothie. Ikke bare smaker grønnsaker helt herlig i smoothie , men det gjør det også enklere å få i seg sine ”om dagen”. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Tre stk friske smoothies med frukt og bær. Nytes best på en varm sommerdag.


Hver oppskrift gir glass. Men kaffe kan også smake godt i en smoothie. Denne oppskriften gir deg ny energi!


Bruk både ferske og frosne bær og frukter og lag en frisk og god sommerdrikk, proppfull av vitaminer. Ute etter et sunt frokosttips? Smoothie er supert som frokost eller som et mellommåltid.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.

Oppskrifter på smoothies og shake. Med grønnkål og ingefær, gir den deg en skikkelig kickstart på morgningen! Drikken er enkel å lage - enten til frokost, lunsj, dessert eller som mellommåltid. Kjør bær, banan, honning og appelsinjuice til jevn masse i kjøkkenmaskin. Smak eventuelt til med litt rørsukker.


Hell i høye porsjonsglass. Rør i yoghurt med skje like før servering. Sunne smoothieoppskrifter kan lages ved å bruke forskjellige grønnsaker, frukt, væsker og andre ingredienser som sjokolade, nøtter og kokosmelk.


Har du smoothie til overs, kan du fryse ned restene i små saftisformer, og ta dem frem på en varm sommerdag! Plukk bær i bøtter og spann! Har du bærbusker i hagen, og klarer ikke spise opp bærene? Tykkere konsistens?


Banan, yoghurt og isbiter gjør konsistensen tykkere. Her finner du enkle oppskrifter på smoothier til frokost, når du er småsulten før og etter trening eller til å ha med på farta. Eg elsker at konsistensen er ekstra fyldig slik at eg må spise den med skei, toppa med ekstra frukt, bær, nøtter, havregryn, musli eller andre godsaker. Se oppskrifter lenger ned i saken!


En smoothie er rik på fiber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg