tirsdag 26. september 2017

Hjemmelaget dip til grønnsaker

Har du prøvd å lage din egen holiday dip ? Det er latterlig enkelt og smaker kjempegodt! Slik lager du grønnsaker med hjemmelaget dipp. Relaterte oppskrifter til grønnsaker med hjemmelaget dipp.


Grønnsaker med dip. Det faller i smak hos store og små og er en super måte å få i seg grønnsaker på.

Hjemmelaget dip passer perfekt til grønnsaker eller chips. Lag din egen, sunne dip på 1-2-3! Nyt med det du best liker å dippe, jeg er glad i rå grønnsaker ! På denne måten får du i deg grønnsaker på en digg og lettvint måte.


Det finnes utrolig mange gode grønnsaker du kan dippe me - ja for det er ikke bare gulrot, agurk, paprika, blomkål, og kålrot som er godt. Kalde sauser kan du servere til både kylling, kjøtt, fisk og vegetarretter. Du kan også bruke kalde sauser som dipp til grønnsaker eller chips.


Jeg vil her legge frem noen grunnleggende prinsipper og en basisoppskrift for kalde sauser. Kan du grunnteknikken, kan du eksperimentere i vei og utvikle din egen favorittsaus.

Nesten alle barn har gjennomgått infeksjon med RS-virus før. Sett frem et fat med oppkuttede grønnsaker sammen med noen fristende dipper. Lag en hjemmelaget Holiday-dipp og server til oppkuttede grønnsaker.


Kutt dem opp og ha dem i vann i kjøleskapet, så er det bare for barna å ta dem ut når de kommer hjem fra skolen. Prøv med gulrøtter, stilkselleri, paprika, sukkererter, kålrot, agurk, babymais og blomkål. Dette fatet passer til mange sammenhenger. Server det i barneselskap, på terassen eller som snacks. Du kan selvfølgelig bruke mer eller andre grønnsaker på fatet.


Legg gjerne på litt frisk frukt også. Kilde: Kokk Ellen-Christine Lendengen for dinmat. Ta brettet ut av ovnen og legg paprikaene i en plastpose. La påsen ligge til paprikaen er romtemperert. Plukk av skallet og kjør den i kjøkkenmaskin eller i en blender sammen med bakt løk, hvitløk og olivenolje.


Smak til med salt og pepper. Enkel, god og sunn hverdagskos. På denne siden finner du alt av hjemmelaget tilbehør som dressinger til salat, saus til middag og dipp til snacks.


Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. Velg og vrak i vårt store utvalg av nydelige tapas-retter. Plukk og mix, og sett sammen ditt eget fantastiske tapas-bor tapas-buffet, eller fingermat for både stående og sittende bespisning.

Lag helgkosen på minutter med dip og grønnsaker. En enklere måte å spise grønnsakene du trenger på, samtidig som det er sunt og godt. Jeg liker å ha dip til grønnsaker , kålrabi,gulrot osv. Noen som har en god opskrift til dette, helst hjemmelaget og ikke for usunn? Nachos har ingen funksjon uten guacamole eller salsa.


En dressing er alltid prikken over i-en, og det som binder ingrediensene sammen til en høyere enhet. En dip vil gi liv til mildtsmakende grønnsaker og høyne opplevelsen servert sammen med kjøtt, kylling eller fisk. Prøv en eller flere av våre oppskrifter på dip og dressing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg