torsdag 14. september 2017

Hjortneskaia parkering

Dersom du ikke får opp parkering som et alternativ under bestilling er det dessverre ikke ledig på valgte reisedato. Du må ha et gyldig bookingnummer på bestilt reise for å kunne reservere. Når du rejser til Kiel, starter din rejse på Hjortneskaia. Her finder du billetkontor, check-in, parkering og bagageopbevaring. Vi hjælper dig med information og bestilling af din rejse til Danmark, Tyskland og resten af Europa.


Skillebekk er en mulighet, men å styre rundt i sidegatene der for å finne parkeringsplass syns jeg blir for knotete og langt å gå. Når du svinger av Emot Hjortneskaia kommer du til en rundkjøring med gamle togskinner gjennom og en blå gangbro. Color Line - Oslo Fergeterminalen i Oslo ligger p Hjortneskaia og inneholder billettkontor, innsjekkskranke, parkering og bagasjeoppbevaring. Parkering langs offentlig vei er gratis der annet ikke er opgitt. Følg skiltanvisninger om avgiftsbelagt parkering , begrenset parkeringstid etc.


Se mer på Bymiljøetatens hovedside for parkering. Endringer i priser for parkering fra 1. Buss mellom Color Line-terminalen på Hjortneskaia og Oslo sentrum. Bussen er merket med Color Line. Før avgang til Kiel: Buss fra Oslo Bussterminal kl. Påstigning også ved Jernbanetorget foran Oslo City, forutsatt at det er plasser igjen på bussen.


Vanlige Ruter-takster gjelder. Etter ankomst fra Kiel: Buss fra Hjortneskaia til sentrum kl. Ville ha parkert i parkeingshuset på Oslo S. Det er et bra parkeingshus.


Blir dog litt langt å traske til Colorlinekaia så jeg ville nok valgt en taxi. Stort utvalg hotell med parkering. Se bilder, les kundeomtale og book! Gratis avbestilling! Vårt nettsted bruker informasjonskapsler.


Vær imidlertid oppmerksom på at mange områder, spesielt i sentrum er avgiftsbelagt (se punkt kommunale parkeringsplasser over). Ved å fortsette besøket på nettstedet vårt godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Disse gjør det mulig å gi bedre service og betyr at vi kan presentere personlige tilbud til deg. Hvis du ønsker å få vite mer, kan du besøke vår side med vanlige spørsmål. ONEPARK er ledende aktør innen parkering i Norge.


Vi tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser i Oslo og ellers i Norge samt passering i tradisjonelle bomanlegg ved kameraesing av registreringsskilter. Kielbåten går fra Hjortneskaia , Color Lines terminal. Cruise Card er en kredittkortløsning til bedrifter som ønsker å betale ytelser ved reisens slutt i respsjonen ombord eller som ønsker å bli fakturert etter reisen. Merk at dersom du opptar mer enn én plass, må du også betale for disse.


Dette gjelder spesielt for bobiler og kjøretøy med henger. Parkeringsplassene følger Q-parks tariffer og DFDS er ikke ansvarlige for disse. Kartene er veiledende og endringer kan forekomme.


Sjekk alltid skiltingen i gaten der du parkerer. Gateparkering Kart over betalingsplasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg