mandag 4. september 2017

Senger jysk

Senger jysk

Nå kan du sovne lett, og sove tungt med ny seng fra IKEA. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Høy kvalitet til gode priser hos Trademax.


Hos oss finner du et bredt utvalg av senger til meget god pris. Her hviler vi og samler nye krefter. Senger til lave priser. Samtidig er sengen ofte det mest fremtredende møbelet på soverommet. En god natts søvn er avgjørende for om du våkner uthvilt om morgenen.


Hvis kroppen ikke får riktig støtte, er det større risiko for urolig søvn. Riktig valg av seng er med andre ord grunnlaget for god søvn. Regulerbar senger består av en ramme med en madrass og en overmadrass som gir deg mulighet til å finne den optimale sitte-, hvile- og soveposisjonen. Derfor kommer våre kontinentalmadrasser i tre ulike fastheter: medium, fast og ekstra fast. En justerbar seng er smart hvis du liker å ligge i sengen og lese eller se på TV.


Senger jysk

VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du er automatisk med i den månedlige trekningen av et JYSK -gavekort på 3. Vi tilbringer opptil en tredel av livene våre i senga , derfor er det avgjørende med en god madrass. I JYSK er kjent for vår gode kompetanse innenfor madrasser.


Velg mellom et stort utvalg billig rammemadrasser, skummadrasser, vendbare madrasser eller barnemadrasser. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Bunnen er fast, slik at rammemadrasser ikke kan bøyes eller vris. Madrassen gir god komfort, fordi fjærene følger kroppens konturer. Du kan også bruke køyesenger som gjestesenger eller på hytta.


Senger jysk

Hos JYSK finner du også en familiekøye der det er plass til en større madrass i den nederste køyen. Hvis du setter ben eller meier under rammemadrassen, har du en komplett seng. Les mer om sengeløsninger til hytter og små rom her. Her er det god plass til tre sovende gjester. Enten du liker myk eller fast madrass, kan du finne sengen som er riktig for deg.


Derfor tilbyr vi senger og madrasser som vil passe ethvert behov. Vi tilbyr et stort utvalg av senger og madrasser, og hjelper deg til å forstå forskjellen på madrassene våre slik at du kan velge det som er riktig for deg. Bohus har det største utvalget av madrasser og senger.


Senger jysk

Med kjente leverandører som Jensen, Wonderland og Tempur, samt egne merker som Signature Collection Sleeping og Zen har vi madrasser og senger til alle behov. Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste køb - både online og i din lokale JYSK butik. Kom til oss og gjør en trygg madrasshandel. Med mere end års erfaring er du garanteret at finde en madras, dyne, pude eller sengetøj, der passer til dig.


For å gjøre det enklere for deg å velge riktig madrass, har vi samlet gode råd som du bør vurdere før du kjøpe ny seng. IKEA vet hvor viktig god søvn er. JYSK -katalogen, aktuelle tilbud fra JYSK , samt informasjon om åpningstidene til JYSK -butikker i din nærhet.


Den skal ikke være for myk, ei heller for fast. Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser, alt fra kontinentalsenger og rammemadrasser til regulerbare senger. Nok søvn har stor betydning for livskvaliteter din. Kom innom og opplev følelsen av den riktige sengen for deg.


Derfor er det også viktig å sørge for god og dyp nattesøvn, som krever både god seng og riktige soveforhold. Du kan finne mengder av senger i sortimentet på Chilli. Her finner du også kompletterende produkter som sengegavl, nattbor sengelampe og sengeben for å få et komplett soverom. Ved at lægge din madras i en flot sengeramme kan du skabe lige præcis den stil, du ønsker.


Vi har et bredt utvalg senger i alle prisklasser, i ulik kvalitet, fra forskjellige merkevarer og med stort spekter av liggekomfort. Uten overmadrass har denne skummadrassen en prislapp på 6kroner i Norge. Det er skummadrassen Plus Pfra Jysk som får topplasseringen i testen med sine av 1mulige poeng.


Finn din nye seng her. I JYSK finder du senge i mange forskellige stilarter. Med omtrent timer søvn hver natt bruker du i gjennomsnitt 224timer i sengen i løpet av livet, eller år av livet ditt på å sove!


Du kan for eksempel vælge en seng med gavl i et flot klassisk design, eller du kan vælge en seng uden gavl og dermed et mere moderne, minimalistisk udtryk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg